ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέος πρωτοποριακός μηχανισμός για το σύστημα SUPREME S650 e-MOTION

Ο νέος μηχανισμός μπορεί να συνεργαστεί με όλα τα υφιστάμενα προφίλ της σειράς SUPREME S650 PHOS.

Η ηλεκτροκίνητη έκδοση του προηγμένου συστήματος SUPREME S650 PHOS της ALUMIL, το SUPREME S650 e-MOTION, διαθέτει πλέον έναν νέο μηχανισμό, που πρόκειται να αντικαταστήσει τον υπάρχοντα.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, καθώς ο νέος μηχανισμός μπορεί να συνεργαστεί με όλα τα υφιστάμενα προφίλ της σειράς SUPREME S650 PHOS. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησής του σε όλες τις διαθέσιμες τυπολογίες, ενισχύοντας την κατασκευαστική ευελιξία που προσφέρει.

Ακόμη, είναι συμβατός με την έκδοση SUPREME S650 ECLIPSE, στην οποία ο οδηγός είναι εντελώς κρυμμένος μέσα στο δάπεδο. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο μηχανισμός είναι απολύτως αθόρυβος και ασφαλής και μπορεί να συνδυαστεί με μπαταρία -σε περίπτωση διακοπής ρεύματος- αισθητήρες κίνησης, τηλεχειριστήριο ή επιτοίχιο μπουτόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.