ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL: Μοναδικό & κομψό στιλ με CLADDING Solutions CL180!

Εξαιρετικός συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, με πληθώρα επιλογών και μεγάλο εύρος εξατομίκευσης, για ένα τελικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει με την απαράμιλλη αισθητική και αρμονία του.

Μια τάση γεμάτη ζωντάνια, δυναμισμό και χαρακτήρα κατακτά τις καρδιές των ιδιοκτητών και τα σχεδιαστήρια των αρχιτεκτόνων. Το νέο σύστημα επένδυσης CLADDING Solutions της ELVIAL έχει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών και προσθέτει έμπνευση, ομορφιά και αξία στις σύγχρονες minimal αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις.

Οι δυνατότητες design και τα εξαιρετικά φινιρίσματα επιτρέπουν τη δημιουργία δυναμικών προσόψεων σε νέα κτίρια ή την ανακαίνιση υφισταμένων με εντυπωσιακό τρόπο. Το σύστημα CLADDING της ELVIAL τοποθετείται γρήγορα και απλά, χωρίς εμφανή σημεία ενώσεων και στηρίξεων, χωρίς συντήρηση, με εύκολο καθάρισμα.

Συνδυάζει την αισθητική και τη λειτουργικότητα σε ένα αρμονικό σύνολο, όπου εσείς βάζετε την έμπνευση και η ELVIAL τη λύση!

Έμφαση στη λεπτομέρεια!

Η αρχιτεκτονική είναι ένα παιχνίδι με τους όγκους, το φως, τα όρια εσωτερικού και εξωτερικού. Όποιο κι αν είναι το αρχιτεκτονικό ύφος, η σειρά CLADDING Solutions προσφέρει τις λεπτομέρειες και λειτουργεί παράλληλα ως συνδετικός κρίκος που βοηθά να ενωθούν τα παραπάνω στοιχεία με αρμονία και ομορφιά, για ένα εξαιρετικά καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα.

CLADDING για μοναδικό στιλ!

Τρία design και ο συνδυασμός τους είναι εδώ για να δώσουν ιδιαίτερο ύφος σε επιφάνειες με πόρτα ή παράθυρο ή σε ολόκληρα τμήματα μίας πρόσοψης. Ακόμη και το εσωτερικό μπορεί να αποκτήσει μια απροσδόκητη δυναμική χάρη στο παιχνίδι του φωτός και του όγκου του CLADDING Solutions.

Θέλετε να εντυπωσιάσετε; Να εκπλήξετε; Να κάνετε μια παρέμβαση που δε θα περάσει απαρατήρητη; Επιλέξτε το στιλ και το CLADDING Solutions.

BLOCK2.5 TOUCH

Η μοναδική κάθετη, συμμετρική αυλάκωση σε σχήμα μπλοκ δημιουργεί μια κομψή και διακριτική επένδυση με βάθος 25 χιλ. για μοναδικά στιλ.

BLOCK3.5 TOUCH

Οι υφές είναι τραχύτερες αφού το βάθος των κάθετων προφίλ είναι 35 χιλ. και η τελική εντύπωση πιο τολμηρή και εξωστρεφής, χάρη στα παιχνίδια της σκιάς και του φωτός.

LINEAR TOUCH

Λιτές γραμμές που αποπνέουν κομψότητα. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση με βάθος στα 35 χιλ. προτείνεται για αρχιτεκτονικά project με σύγχρονη αισθητική.

MIX & MATCH

Με τα συστήματα CLADDING Solutions της ELVIAL μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας συνδυασμό προφίλ για CLADDING! Μια ακολουθία διαφορετικών design και συχνοτήτων, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός μοναδικού σετ, με εντελώς ξεχωριστό look!

Συναρμογή παραθύρου με CLADDING Solutions

Με το σύστημα CLADDING Solutions παρέχεται ολοκληρωμένη λύση για την ενσωμάτωση παραθύρων στην πρόσοψη των κτιρίων.

Ένα φίνο περίγραμμα περιβάλλει την περίμετρο του παραθύρου, ενώ ταυτόχρονα επιλύονται με τον πλέον δόκιμο τεχνικά τρόπο όλα τα προβλήματα υδατοστεγάνωσης.

Είσοδοι

Με την επένδυση της πόρτας ενός κτιρίου με το σύστημα CLADDING Solutions της ELVIAL, επιτυγχάνουμε τη δημιουργία μίας ενιαίας επιφάνειας – ένα δυναμικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Είσοδοι με ημιδιαφανή στοιχεία

Δημιουργήστε μια διαφορετική αρχιτεκτονική άποψη, παίζοντας με τις αντιθέσεις: κρυφή είσοδος με CLADDING Solutions και με ημιδιαφανή στοιχεία στο σταθερό τμήμα.

Γωνιακή κατασκευή

Τα προφίλ για CLADDING είναι τόσο ευέλικτα και ελαφρά που η εγκατάστασή τους είναι απλή και εύκολη.

Όροφοι, γωνίες κτιρίων, όψεις που περιλαμβάνουν τοίχο και άνοιγμα ή ακόμη και εισόδους αποκτούν στιλ και αναδεικνύουν το γούστο δημιουργών και ιδιοκτητών με άποψη.

Εσωτερική γωνιακή κατασκευή

Το σύστημα CLADDING Solutions διακρίνεται για την αισθητική αρτιότητα και την αντοχή του και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Η εσωτερική γωνιακή κατασκευή είναι εξίσου φροντισμένη με την εξωτερική, χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα προφίλ και εξαρτήματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άψογο.

Βάλτε φως

Μετά τη δημιουργία του συστήματος CLADDING που έχουμε επιλέξει για να αναδείξουμε ένα έργο, μπορούμε να προσδώσουμε περαιτέρω μοναδικότητα σε αυτό, τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και λειτουργικότητας, με την προσθήκη φωτισμού LED για περισσότερο στιλ, ατμόσφαιρα και λάμψη!

Εφαρμογή House Number

Η έμφαση στη λεπτομέρεια αναδεικνύεται σε δημιουργικό στοιχείο. Με τη μίξη υλικών -αλουμινίου και ξύλου- και οδηγό την αισθητική του linear design, στοιχεία που θα περνούσαν απαρατήρητα, αναδεικνύονται σε διαφοροποιό χαρακτηριστικό της πρόσοψης.

Όλοι οι αριθμοί από 0 έως 9 και οι χαρακτήρες από A έως D με μέγιστο ύψος περίπου 450 χιλ. συνδυάζονται για να βάλουν μία μοναδική πινελιά στην πρόσοψη ενός σπιτιού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.