ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ειδικό ένθετο για το «Εξοικονομώ 2023» στο προσεχές τεύχος του “aluminium magazine”

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση χορηγίας EUROPA που γίνεται σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κατασκευαστή που σκοπεύει να αναλάβει έργα στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ 2023».

Έναν άκρως χρήσιμο οδηγό (και ένα εξαιρετικό εργαλείο) για το τρέχον πρόγραμμα επιδότησης ενεργειακών παρεμβάσεων θα βρουν οι κατασκευαστές αλουμινίου στο ειδικό ένθετο «Εξοικονομώ 2023» χορηγίας της EUROPA που θα μοιραστεί μαζί με το νέο τεύχος του aluminium magazine”.

Το ένθετο που μοιράζεται ήδη στο δίκτυο κατασκευαστών της EUROPA, θα διατεθεί ταυτόχρονα και αποκλειστικά στους συνδρομητές του ιστορικού κλαδικού περιοδικού στο τεύχος Ιουνίου 2023.

Στο εσωτερικό του θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για τα βασικά στοιχεία του προγράμματος, καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο κατασκευαστής κουφωμάτων σχετικά με το νέο «Εξοικονομώ 2023». Πέραν αυτού στο ένθετο φιλοξενούνται και προτεινόμενα συστήματα κουφωμάτων που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να πληρούν τις προδιαγραφές του νέου «Εξοικονομώ».

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση που γίνεται σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κατασκευαστή που σκοπεύει να αναλάβει έργα στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ 2023».

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι συνδρομητές του ιστορικού κλαδικού περιοδικού, μπορούν να προμηθευτούν το ένθετο, ξεκινώντας σήμερα τη συνδρομή τους στο “aluminium magazine”, πατώντας εδώ.

Ξεφυλλίστε την ηλεκτρονική έκδοση του ειδικού ενθέτου για το «Εξοικονομώ 2023» εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.