ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Δυναμική παρουσία στη 19η Διεθνή Έκθεση ALEXPO στην Αλεξανδρούπολη

Η ELVIAL βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της 19ης  Διεθνούς Έκθεσης ALEXPO, όπου παρουσίασε τις κορυφαίες αρχιτεκτονικές λύσεις της.

Οι άνθρωποι της ELVIAL είχαν την τύχη να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά με τον επιχειρηματικό κόσμο της Θράκης και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης σε μια εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν χιλιάδες κόσμου.

Η 19η Έκθεση ALEXPO ήταν αφιερωμένη στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι μπόρεσαν να συζητήσουν για την πρόοδο τους σε εμπορικές συμφωνίες, τεχνογνωσία και εξωστρέφεια.

H ομάδα της ELVIAL ήταν παρούσα στην έκθεση και ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης και να συνομιλήσει με τους συνεργάτες της εταιρείας εκεί.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν, κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου για ακόμη μια φορά. Μέσω των συνεργατών της ELVIAL, ALTΕCH ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ και WINLINE ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ, στον εκθεσιακό χώρο προβλήθηκαν ολοκληρωμένες προτάσεις της δυναμικής διέλασης για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, με τα συρόμενα συστήματα Essence SL60, τη συρόμενη σκίαση SD55 και την πόρτα D67 που διαθέτει αυτόματη ανίχνευση εμποδίου.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της έκθεσης όπου δόθηκε στους ανθρώπους της ELVIAL η ευκαιρία να μιλήσουν και να παρουσιάσουν τα σύγχρονα συστήματα που σχεδιάζει και παράγει η εταιρεία. Στην 45λεπτη αυτή παρουσίαση σε μηχανικούς και αρχιτέκτονες, αναλύθηκε εκτενώς η πλήρης γκάμα συστημάτων αλουμινίου που χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό εξαιρετικού σχεδιασμού με υψηλή τεχνολογία.

Η ELVIAL ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους συνεργάτες της, ALTΕCH ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ και WINLINE ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ για τη φιλοξενία τους στην έκθεση και ευχήθηκε η επόμενη ALEXPO να χαρακτηριστεί από ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.