ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

CISA MULTITOP PRO: Γεννημένη για να αντέχει!

Η MULTITOP PRO ενισχύει την αποκατάσταση των θερμικών απωλειών εξαιτίας του μηχανισμού που κινείται από γρανάζια, χαρίζοντας μια βελούδινη και απαλή περιστροφή του κλειδιού.

Ο οίκος CISA παρουσιάζει τη MULTITOP PRO, μια γραναζωτή κλειδαριά 3 σημείων που αποσβένει όλες τις θερμικές μεταβολές της πόρτας, μειώνοντας τους χρόνους της συντήρησης και το κόστος του κατασκευαστή.

Η MULTITOP PRO ενισχύει την αποκατάσταση των θερμικών απωλειών εξαιτίας του μηχανισμού που κινείται από γρανάζια, χαρίζοντας μια βελούδινη και απαλή περιστροφή του κλειδιού.

Οι πείροι κλειδώματος με πάχος 12 χιλ. καταλήγουν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο τέλειωμα / κόψη ώστε να εισχωρεί με άνεση στο αντίκρισμα, διορθώνοντας τυχών ατέλειες, κακοτεχνίες ή ακραίες θερμοκρασιακές μεταβολές.

Η θερμοκρασία επηρεάζει τα υλικά που κατασκευάζεται το προφίλ, με αποτελέσματα πολλές φορές αρνητικά στον τρόπο κλεισίματος της πόρτας.  Έτσι οι πόρτες με τη MULTITOP PRO κλείνουν ερμητικά, προσφέροντας μεγαλύτερη ενεργειακή οικονομία.

Με τη MULTITOP PRO, ο οίκος  CISA επενδύει σε προϊόντα και λύσεις στον κατασκευαστικό κόσμο του αλουμινίου, ενός κλάδου με διαρκή εξέλιξη, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον επαγγελματία κατασκευαστή.

Η MULTITOP PRO, όπως όλα τα προϊόντα του οίκου CISA, εγγυώνται τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας. Ο Fausto Fustini, Υπεύθυνος Έρευνας & ανάπτυξης της CISA-EMEIA τονίζει σχετικά: «Η μέγιστη αντοχή σε διάρρηξη επιτυγχάνεται εξαιτίας του πάχους των πείρων σε συνδυασμό με το νέο σύστημα γάντζων που προεκτείνονται κατά τη διάρκεια κλειδώματος. Αυτό το σύστημα είναι κατοχυρωμένο με πατέντα».

Η σειρά είναι πλήρης και αποτελείται από εκδόσεις μηχανικές και ηλεκτρικές, με πάχος σώματος 15,5 χιλ. Μια διάσταση που επιτρέπει τη συμβατότητα με όλα τα είδη των προφίλ που συναντάμε στην αγορά.

Επίσης, συνεργάζεται με οποιονδήποτε κύλινδρο ασφαλείας του οίκου CISA, προσφέροντας επιπλέων ασφάλεια σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Μια ακόμα πατενταρισμένη – κατοχυρωμένη εφαρμογή είναι η πολύ εύκολη και απλή  αλλαγή της γλώσσας σε μπίλια, χωρίς να χρειάζεται να ξεμονταριστεί η κλειδαριά, κατευθείαν από το κούτελο. Φυσικά, σημαντική είναι και η μείωση του στοκ. Εάν τοποθετηθεί ανάποδα η γλώσσα, δημιουργείται αυτόματα η χρήση μόνο με τους πείρους.

Η CISA MULTITOP PRO αντικαθιστά απόλυτα τις παλαιότερες εκδόσεις, χωρίς επιπλέον διαδικασίες. Η κλειδαριά έχει τις προδιαγραφές για 4° και 5° σημείο κλειδώματος για μια επιπλέον ασφάλεια, ειδικά για τις δίφυλλες πόρτες. Το κούτελο είναι δυνατό να επεκταθεί έως 3 μ. για πόρτες ειδικής σχεδίασης.

Η κλειδαριά παραδίδεται με το σετ των αντικρισμάτων CISA , μοναδικών σε ποιότητα, χρηστικότητα και ευκολία ρύθμισης.

Εκδόσεις

  • με κούτελο ίσιο ή τύπου «U»,
  • INXOX & βαμμένης,
  • με αξονική απόσταση 85 χιλ. και 92 χιλ.
  • κέντρα 25 χιλ., 30 χιλ., 35 χιλ. & 40 χιλ.,
  • ηλεκτρικές και μηχανικές,
  • 3 σημείων και 1 σημείου.

Πληροφορίες

Επισκεφτείτε τη CISA Spa στο: www.cisa.com/en/index.html
Ελληνική αντιπροσωπεία: PRECISA ΜΕΠΕ. Τηλ. (0030) 210 3229333
E-mail: precisa@precisa.com.gr

Αναζητήστε τα προϊόντα CISA σε διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.