ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON A.E.: Σταθερή ανάπτυξη και ανοδική πορεία στον κλάδο του αλουμινίου

Η δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την καινοτομία αναμένεται να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς, διατηρώντας την στην κορυφή του κλάδου των κατασκευών αλουμινίου.

Η εταιρεία TILCON ΑΕ είναι πλέον μια από τις πιο δυναμικές και ταχύτατα εξελισσόμενες εταιρείες στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου. Αυτή η ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα στρατηγικών επενδύσεων, επέκτασης της δραστηριότητάς της και ενίσχυσης της παρουσίας της σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

Η TILCON έχει επιδείξει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας συνεχή αύξηση στην παραγωγή της, από το 2022 μέχρι το πρώτο τετράμηνο του 2024. Οι στρατηγικές επενδύσεις, οι συνεργασίες και η εστίαση στην καινοτομία αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας της. Με τη συνεχή δέσμευση στη βελτίωση και την ανάπτυξη, η εταιρεία είναι έτοιμη να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και τα επόμενα χρόνια.

Το 2022, η TILCON κατέγραψε σημαντική αύξηση στον τζίρο της, παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η παγκόσμια οικονομία λόγω της πανδημίας του COVID-19 και των επακόλουθων διαταραχών στην εφοδιαστική αλυσίδα. Το 2023 ήταν μια χρονιά καμπής. Η εταιρεία προχώρησε σε μια σειρά από στρατηγικές συνεργασίες που της επέτρεψαν να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της και να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά. Οι επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, νέες τεχνολογίες και η προσήλωση στην καινοτομία οδήγησαν σε βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της, κάτι που αναγνωρίστηκε από την αγορά.

Το πρώτο τετράμηνο του 2024, η TILCON συνέχισε την ανοδική πορεία της, με τον τζίρο να παρουσιάζει περαιτέρω αύξηση  37,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς. Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις στην τεχνολογία και την έρευνα και ανάπτυξη (R&D) απέδωσαν καρπούς, επιτρέποντας στην εταιρεία να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Το ανθρώπινο δυναμικό της, στο οποίο επενδύει συνεχώς, έφτασε να μετρά 46 άτομα, ενώ το 2022 ήταν 28.

Η στρατηγική της TILCON ΑΕ για την τρέχουσα χρονιά επικεντρώνεται στη διατήρηση της βιώσιμης ανάπτυξης, τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς και στην επέκταση σε νέες αγορές. Η δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την καινοτομία αναμένεται να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς, διατηρώντας την στην κορυφή του κλάδου των κατασκευών αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.