ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ & ΕΝΚΑΣ: Εποικοδομητική συμμετοχή στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης συνάδελφοι κατασκευαστές από τα σωματεία μέλη ανά την Ελλάδα καθώς και εκπρόσωποι φορέων, επισκέφτηκαν το κοινό περίπτερο της ΠΟΒΑΣ και της ΕΝΚΑΣ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία με την Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Πειραιά (ΕΝΚΑΣ), συμμετείχαν με κοινό περίπτερο στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η οποία στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης συνάδελφοι κατασκευαστές από τα σωματεία μέλη ανά την Ελλάδα καθώς και εκπρόσωποι φορέων, επισκέφτηκαν το περίπτερο και  είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η ΠΟΒΑΣ εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσους επισκεφτήκαν το περίπτερό της στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, καθώς και τους διοργανωτές για τη συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.