ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Centor – Ενσωματωμένο σύστημα οριζόντιας σίτας και σκίαστρου

Καλύπτει ανοίγματα μέχρι 9 μέτρα πλάτος και 3 μέτρα ύψος, καθώς και γωνιακά ανοίγματα με πλάτος μέχρι 4,6 μέτρα!

Ένα έξυπνο σύστημα σίτας οριζόντιας κίνησης με ενσωματωμένο πανί σκίασης, παρουσιάστηκε στη πρόσφατη έκθεση «Οικοδομή» στο περίπτερο της EVOTHERM. Πρόκειται για το σύστημα της εταιρίας Centor, μίας εταιρίας από την Αυστραλία που έχει μία ιστορία 70 και πλέον ετών στον τομέα της αντικωνωπικής προστασίας.

Το χαρακτηριστικό του συστήματος είναι ότι οι δύο ανεξάρτητοι μηχανισμοί, της σίτας και του πανιού σκίασης, τοποθετούνται σε κάθετο άξονα με ελατήριο στις δύο απέναντι άκρες του ανοίγματος του κουφώματος και κινούνται πολύ εύκολα με οριζόντια κίνηση εναλλακτικά, χωρίς ερπύστρια, με ένα ελαφρύ άγγιγμα.  Μάλιστα, καλύπτει ανοίγματα μέχρι 9 μέτρα πλάτος και 3 μέτρα ύψος, καθώς και γωνιακά ανοίγματα με πλάτος μέχρι 4,6 μέτρα!

Το σύστημα της Centor διατίθεται μόνο επί παραγγελία στις επιθυμητές διαστάσεις και θα τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Πληροφορίες στο info@architectural.gr.

Δείτε σχετικά βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.