ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Ανοδιωμένο κάγκελο D-lux!

Το ανοδιωμένο σύστημα αλουμινίου D-lux της ΔΟΥΚΑΣ είναι ένα σύστημα καγκέλων με φινίρισμα τύπου inox και μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων.

Το ανοδιωμένο σύστημα αλουμινίου D-lux της ΔΟΥΚΑΣ είναι ένα σύστημα καγκέλων με φινίρισμα τύπου inox. Είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση από προφίλ και εξαρτήματα αλουμινίου, τα οποία έχουν επεξεργαστεί με τη διαδικασία της ανοδίωσης και επιτρέπουν την κατασκευή καγκέλων, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδιαστικών εφαρμογών.

Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, προσφέρει τη δυνατότητα οριζόντιων, κάθετων εφαρμογών ή με τζάμι αλλά και εφαρμογές για σκάλες ή χειρολισθήρες.

Βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι:

  • η γρήγορη κατασκευή και τοποθέτηση.
  • η υψηλή αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες.
  • η ελάχιστη συντήρηση.

Διατίθεται σε 3 τύπους:

  • Στρογγυλό Σύστημα.
  • Τετράγωνο Σύστημα.
  • Οβάλ Σύστημα.
Έχεις συνεργάτη!

ΔΟΥΚΑΣ
☎ 210 5750057
📧 info@doukas.com.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.