ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Βράβευση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη συμβολής της στην αιμοδοσία

Σε μια σεμνή τελετή παρουσία κορυφαίων στελεχών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς, η ELVIAL βραβεύτηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη συμβολή της στην εθελοντική αιμοδοσία.

Η ELVIAL βραβεύτηκε από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συμβολή της στην εθελοντική αιμοδοσία. Σε μια σεμνή τελετή παρουσία κορυφαίων στελεχών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς η άφιξη και τελετή παράδοσης της «Φλόγας της Αγάπης» στο πλαίσιο της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοτών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε βράβευση των Εθελοντών Αιμοδοτών της Τράπεζας Εθελοντών Αιμοδοτών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς. Η ΕLVIAL βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, σε μια εκδήλωση μεγάλης συμβολικής σημασίας για την τοπική κοινωνία του Κιλκίς, αφού παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος, ο Επίτιμος Πρόεδρος, η Γενική Ταμίας και ο Ηπειρωτικός Επίτροπος για θέματα Αιμοδοσίας στην Αφρική του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας.

Η ELVIAL τηρεί απαρέγκλιτα τη δέσμευσή της να στηρίζει την τοπική κοινωνία που φιλοξενεί τη δραστηριότητά της με κάθε τρόπο που θα προάγει την ποιότητα ζωής και τη συνοχή του πληθυσμού της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.