ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας προσφοράς!

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλτρουισμού, αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο, αξίες που στηρίζουν έμπρακτα τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι της ELVIAL.

Με αφορμή την Giving Tuesday, την παγκόσμια ημέρα προσφοράς, αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης, η ELVIAL, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ELVIAL.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να προσφέρουν το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου για να βοηθήσουν στο μείζων κοινωνικό θέμα, αυτό της αντιμετώπισης της ανεπάρκειας αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλτρουισμού, αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο, αξίες που στηρίζουν έμπρακτα τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι της ELVIAL. Με αυτή την σπουδαία κίνηση, η ELVIAL στήριξε για ακόμα μια φορά την τράπεζα αίματος που διατηρεί ο ΕΕΣ Κιλκίς και έτσι κατάφερε να σταθεί επάξια στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χαρίζοντας ζωή σε δεκάδες συμπολίτες μας που το έχουν άμεσα ανάγκη.

Η ELVIAL θέτει την κοινωνική προσφορά και την αξία του εθελοντισμού σε πρώτο πλάνο, συνεχίζοντας να συμβάλλει δυναμικά στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας με κάθε ευκαιρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.