ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ: Η Δ/νουσα Σύμβουλος, Χαρίκλεια Δούκα στις “Leading Women in Business”

Εδώ και 46 χρόνια, η κα Χαρίκλεια Δούκα έχει ακολουθήσει έναν δρόμο αριστείας που αποτυπώνεται στην πορεία της καταξιωμένης εμπορικής εταιρείας και αναδεικνύεται από την ICAP μέσα από το “Leading Women in Business”.

Η εμψύχωση των γυναικών ηγετών και επιχειρηματιών αποτελεί κινητήρια δύναμη στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο. Το “Leading Women in Business 2023” της ICAP CRIF γιορτάζει τα αξιοσημείωτα βήματα που έκαναν γυναίκες όπως η κα Χαρίκλεια Δούκα, Δ/νουσα Σύμβουλος της ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ, που κατέλαβε την 129η θέση για το οικονομικό έτος 2021/2022, ανάμεσα σε 500 εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες επιχειρηματίες ή στελέχη.

Εδώ και 46 χρόνια, η κα Δούκα έχει ακολουθήσει έναν δρόμο αριστείας που αποτυπώνεται στην πορεία της καταξιωμένης εμπορικής εταιρείας. Η δέσμευση της ΔΟΥΚΑΣ για επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό είναι βασική της αρχή, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση στελεχών και στη δημιουργία ενός προοδευτικού χώρου εργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.