ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

UNION PROFILE: Ξενοδοχείο της χρονιάς το “HOTEL LE GRAND BLUE”!

Μία μεγάλη τιμή για την εταιρεία UNION PROFILE, η οποία συνέβαλε και αυτή από τη μεριά της με την κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων κουφωμάτων στην παραπάνω σημαντική διάκριση.

Το “LE GRAND BLUE RESORT” κατέκτησε τον τίτλο του απόλυτου “Unique Stay 2023” στον διαγωνισμό νέων ξενοδοχείων για τη χρονιά που μας πέρασε! Μία μεγάλη τιμή για την εταιρεία UNION PROFILE, η οποία συνέβαλε και αυτή από τη μεριά της στην παραπάνω διάκριση.

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο κουφωμάτων σχεδίασε, κατασκεύασε και εφάρμοσε minimal κουφώματα αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής στο καλαίσθητο ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα, η UNION PROFILE χρησιμοποίησε τη συρόμενη σειρά 235 της EXALCO.

Με την εξαιρετική δουλειά της UNION PROFILE, οι επισκέπτες του “HOTEL LE GRAND BLUE” μπορούν να απολαμβάνουν μια προνομιακή διαμονή, με εξαιρετική μόνωση, αποτελεσματικό έλεγχο της θερμοκρασίας και αποκλεισμό θορύβων, για μια απόλυτα χαλαρωτική ατμόσφαιρα!

Λίγα λόγια για το “LE GRAND BLEU RESORT”

Το “LE GRAND BLEU RESORT” είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο, κοντά στη γραφική κωμόπολη του Δερβενίου, στο βορειοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, το θέρετρο βρίσκεται σε έναν καταπράσινο ιδιωτικό λόφο 32.000 τ.μ., περιτριγυρισμένο από ελαιόδεντρα και έχει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου.

Η γαλήνη της φύσης και η πολυτελής φιλοξενία προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική, αναζωογονητική απόδραση, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά από δραστηριότητες και μαγευτικές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς απαράμιλλης ομορφιάς.

Οι εννέα σουίτες του “LE GRAND BLEU RESORT” είναι ευρύχωρες, συνδυάζοντας γήινα και φυσικά υλικά με το μοντέρνο design και την ασυμβίβαστη άνεση. Είναι ελκυστικά σχεδιασμένες για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και εμπνευσμένο περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας και εγκάρδιας φιλοξενίας στην Πελοπόννησο, με ιδιωτικές βεράντες, πισίνες υπερχείλισης και απίστευτη θέα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.