ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Παρουσία της εταιρείας στην εκδήλωση της Κοπής Πίτας του ΣΒΣΕ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι της Europa είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σημαίνοντα στελέχη επιχειρήσεων της περιοχής και εκπροσώπους φορέων.

Η Europa και φέτος παρίσταται στις δράσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ). Στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του συνδέσμου, παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας την εταιρεία η Public Relations & Health Dpt. Director, Τζοβάννα Παλυβού, και ο Sales Manager, Ανέστης Τάρλας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σημαίνοντα στελέχη επιχειρήσεων της περιοχής και εκπροσώπους φορέων που παρευρέθηκαν εκεί.

Στο κέντρο, η Public Relations & Health Dpt. Director της Europa, Τζοβάννα Παλυβού και στα δεξιά ο Sales Manager της εταιρείας, Ανέστης Τάρλας

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Europa είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου, ενώ πρόσφατα η Αντιπρόεδρος και CEO της εταιρείας, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ.

Η Europa, παραμένει δυναμικά και ενεργά παρούσα στα δρώμενα του κλάδου της βιομηχανίας και μέσω των δράσεων του ΣΒΣΕ, συνδιαμορφώνει τις κοινές συνισταμένες. Παράλληλα σε όλα τα επίπεδα, προβάλει τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τη βιομηχανία σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, ώστε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει μέσα σε ένα ισχυρότερο και σταθερότερο παραγωγικό μοντέλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.