ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ: Φορέας Πιστοποίησης για τον Τεχνίτη Κατασκευής Κουφωμάτων

Η Διαπίστευση της ΕΕΑ ΑΜΚΕ αποτελεί σημαντικό γεγονός για τον κλάδο καθώς αναγνωρίζεται επίσημα από το ΕΣΥΔ, δηλαδή τον Ελληνικό Οργανισμό Διαπίστευσης.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ, μετά την επιτυχημένη πορεία της ως Διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης Προϊόντων κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17065:2012, έχει διαπιστευτεί πλέον από το ΕΣΥΔ και ως Φορέας Πιστοποίησης Προσώπων για το Σχήμα Πιστοποίησης «Τεχνίτης Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα» σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024:2012.

Για την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου AMKE, το νέο αυτό πεδίο δραστηριότητας αποτελεί ένα ακόμη βήμα στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών του κλάδου, αλλά και της αναβάθμισης του ανθρώπινου δυναμικού του. Μια προσπάθεια που ευοδώθηκε χάρη στην ενεργή συμμετοχή των μελών της ΕΕΑ και που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση του κλάδου στην ποιότητα.

Η Διαπίστευση της ΕΕΑ ΑΜΚΕ αποτελεί σημαντικό γεγονός για τον κλάδο καθώς αναγνωρίζεται επίσημα από το ΕΣΥΔ, δηλαδή τον Ελληνικό Οργανισμό Διαπίστευσης, ότι διαθέτει τεκμηριωμένα την τεχνική επάρκεια και την αμεροληψία για να παρέχει υπηρεσίες Πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση «Τεχνίτης Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα» απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αποκτάται από τους υποψηφίους μέσω εξετάσεων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις πιστοποίησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΕΑ ΑΜΚΕ.

Χ. Μακαρατζή
email: admin@aluminium.org.gr
τηλ. 210 72 56 130

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.