ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της από το Γυμνάσιο Καμπάνη

Συνειδητοποιώντας τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε ένα πραγματικό βιομηχανικό περιβάλλον, η ELVIAL διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Στο πλαίσιο του μαθήματος επαγγελματικού προσανατολισμού, 29 μαθητές της Γ’ Γυμνασίου μαζί με τη συνοδεία των καθηγητών τους, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ELVIAL. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πρόγραμμα ενεργειών πολύπλευρης σύνδεσης της εταιρείας με την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και στήριξης της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν γενικότερα για την εταιρεία, για όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία οφείλουν να εφαρμόζονται στο περιβάλλον μιας βιομηχανίας παραγωγής συστημάτων αλουμινίου και συγκεκριμένα της ELVIAL και πληροφορήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για τις ευκαιρίες απασχόλησης, καθώς και τα προσόντα που απαιτούνται για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Μετέπειτα, ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου, την κατασκευή μητρών, τη διέλαση, την επιφανειακή κατεργασία και τις ρομποτικές αποθήκες.

Συνειδητοποιώντας τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε ένα πραγματικό βιομηχανικό περιβάλλον τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, η ELVIAL διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει τη δημιουργία ενός μέλλοντος με προοπτικές και ελπίδες για τη νέα γενιά, επενδύοντας στους νέους και στηρίζοντας το όραμά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.