ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ATLA COOP στην Ελλάδα!

Την αποκλειστικά αντιπροσωπεία των μηχανημάτων της ATLA COOP έχει πλέον για όλη την Ελλάδα η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.

Μία ακόμη συνεργασία σύναψε η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον χώρο την μηχανημάτων κατεργασίας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. Η συμφωνία μεταξύ ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και ATLA COOP οριστικοποιήθηκε με υπογραφές και συμβόλαια συνεργασίας, αναγνωρίζοντας την ελληνική εταιρεία ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο για όλη την Ελληνική επικράτεια όλων των προϊόντων της ιταλικής φίρμας.

H ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. μέσω της συμφωνίας εξασφαλίζει μία σειρά εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, καθώς επίσης και την υποχρέωση που απορρέει από τους όρους εγγύησης των μηχανημάτων. Έτσι λοιπόν όλα τα μηχανήματα που θα πουλιούνται πλέον μόνο από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα συνοδεύονται επιπλέον και με τη δική της έγγραφη εγγύηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.