ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Ρουά ματ στην εκπαίδευση!

Μέσω της χορηγίας επιδαπέδιας σκακιέρας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Μάνδρας η ιστορικότερη εταιρεία διέλασης κάνει… ματ στην εκπαίδευση!

H ETEM, πιστή στην δέσμευσή της, να επενδύει στην εκπαίδευση, συνεχίζει να προάγει την ανάπτυξη και την πρόοδο των νέων γενεών. Η χορηγία μιας επιδαπέδιας σκακιέρας στο προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού σχολείου Μάνδρας, ενισχύει το σπουδαίο έργο της ΕΤΕΜ, στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το σκάκι συμβάλλει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της στρατηγικής και της αυτοπειθαρχίας των παιδιών, ενώ παράλληλα προωθεί την υπομονή και την επίλυση προβλημάτων. Η χορηγία αυτή, προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να συνδυάσουν τη μάθηση με το παιχνίδι σε ένα ανοιχτό και δημιουργικό περιβάλλον.

Η ΕΤΕΜ αποδεικνύει έμπρακτα την αδιάκοπη υποστήριξή της, στον τομέα της εκπαίδευσης, επενδύοντας σημαντικούς πόρους για τη βελτίωση των δημοτικών σχολείων και διασφαλίζοντας έτσι ένα λαμπρότερο μέλλον για τους μαθητές και την κοινωνία συνολικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.