ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Nέα σπανιολέτα συρομένου DSL 180o με ενσωματωμένο super κιτ!

Η DOMUS διασφαλίζει τα έργα της ζωής σας με τη νέα σπανιολέτα DSL 180o που ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα, τη στιβαρότητα και την ευκολία τοποθέτησης.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά, με διαχρο­νική αξία προϊόντα της DOMUS, είναι η σπανι­ολέτα DSL. Η νέα καινοτόμα DSL 180o συγκε­ντρώνει μία σειρά πλεονεκτημάτων που την ξεχωρί­ζουν και την καθιστούν ιδανική επιλογή για τα συρόμε­να παράθυρα αλουμινίου.

Πλεονεκτήματα DSL 180o

  • Πρώτον, η DSL 180o κατά το άνοιγμα δεν χτυπά στην κάσα και δεν εμποδίζει το πλήρες άνοιγμα της πόρ­τας.
  • Δεύτερον, διαθέτει ενιαίο φορέα χωρίς ενώσεις με βίδες. Με αποτέλεσμα ακόμα πιο στιβαρό εξάρτημα στον φορέα, ενώ αποφεύγονται τα λασκαρίσματα με τη λειτουργία χρήσης.
  • Τρίτον, δεν χρειάζεται αλλαγή από δεξιά σε αριστερή. Τοποθετείται απευθείας χωρίς γύρισμα του φορέα.
  • Τέταρτον, εφαρμόζεται σε όλα τα προφίλ πλάτους 30 έως 42 χιλ.
  • Πέμπτον, η αντικατάσταση της DSL 90o από την DSL 180o μπορεί να γίνει χωρίς επιπλέον τρυπήματα στο αλουμίνιο ή αλλαγή της θέσης του αντικρύσματος.

Για μία ακόμη φορά η DOMUS, κορυφαία εταιρεία στον χώρο της ασφάλειας και των εξαρτημάτων αλου­μινίου, παρουσιάζει ένα εξαιρετικό προϊόν που έρχεται να λύσει τα χέρια του επαγγελματία και να αφήσει πλή­ρως ικανοποιημένο τον τελικό χρήστη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.