ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Κλειδαριές πρόσθετης ασφάλειας για συρόμενα από την DOMUS

DOMUS

domus_asf_syromenon2Οι κλειδαριές πρόσθετης ασφάλειας συρομένων για μονόφυλλο ή δίφυλλο συρόμενο παράθυρο της DOMUS, τοποθετούνται σαν δεύτερη, αλλά και σαν πρώτη κλειδαριά. Μπορεί να τοποθετηθούν σε όλες τις σειρές αλουμινίου.

domus_asf_syromenonΠλεονεκτήματα και των δύο κλειδαριών είναι ότι ο χρήστης μπορεί να διακρίνει από μακριά αν η συρόμενη μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο είναι ασφαλισμένα. Με αυτό τον τρόπο δεν ξεχνάμε τα παράθυρα ανασφάλιστα όταν φεύγουμε ή όταν είμαστε μέσα και ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μικρά παιδιά. Οι αυτό-διάτρητες βίδες που περιέχονται στη συσκευασία κάνουν την τοποθέτηση των κλειδαριών πολύ εύκολη.

Τα προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν σε υπάρχουσες ή νέες κατασκευές. Διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής σε λευκό με μαύρα πλαστικά, ολόλευκο, μαύρο και Γκρι-Ασημί με μαύρα πλαστικά.

Οι κλειδαριές πρόσθετης ασφάλειας καλύπτονται με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας όπως και όλα τα προϊόντα της Domus.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.