ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στην ημερίδα της ΕΝΚΑΣ

Η Europa σταθερά στηρίζει τις  δραστηριότητες των φορέων του κλάδου, καθώς αυτές ενισχύουν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τους.

Ο Δ/ντής Πωλήσεων της Europa, Ανέστης Τάρλας κατά τον χαιρετισμό του

Για ακόμη μια χρονιά η Europa ήταν χορηγός στην ετήσια Ημερίδα – Γενική Συνέλευση της Ένωσης Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου Πειραιά (ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ). Η εκδήλωση με τίτλο «Προετοιμάζουμε το μέλλον μας: Εξελίξεις & προκλήσεις στον κλάδο δομικών κατασκευών αλουμινίου & σιδήρου» πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαΐου στο Δημαρχείο Νίκαιας.

Η υπεύθυνη του προγράμματος EUROPA THE LAB, Γιώτα Σιγανού στάθηκε στη μεγάλη επιτυχία του εκπαιδευτικού προγράμματος της εταιρείας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δ/ντής Πωλήσεων της Europa, Ανέστης Τάρλας, παρέθεσε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους κατασκευαστές. Επιπρόσθετα, η υπεύθυνη του προγράμματος EUROPA THE LAB, Γιώτα Σιγανού, επί τη ευκαιρία της εκδήλωσης και παρουσία του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλου Παγιάτη, αναφέρθηκε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης και την εξαιρετική επιτυχία που έχει σημειώσει. Το πρόγραμμα ήδη βρίσκεται στον Δ’ Κύκλο του και έχει ανοίξει τις πύλες του για τους κατασκευαστές της Επαρχίας.

Η Europa σταθερά χαιρετίζει και υποστηρίζει τις δραστηριότητες των φορέων του κλάδου, καθώς αυτές ενισχύουν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τους σε πολλαπλά επίπεδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.