ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εντυπωσιακή συμμετοχή της EXALCO στην 34η διεθνή έκθεση INFACOMA

Το δικό της επιβλητικό και συνάμα εντυπωσιακό στίγμα έδωσε η βιομηχανία αλουμινίου EXALCO με τη συμμετοχή της στη 34η διεθνή έκθεση INFACOMA ATHENS 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 2-5 Μαρτίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI . Με περίπτερο ανανεωμένο και ξεχωριστό, με μια ιδιαίτερη κατασκευή, που δίνει την αίσθηση της σύγχρονης κατοικίας, η εταιρεία κέρδισε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

Τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν ήταν τα συστήματα εξωτερικής πόρτας αλουμινίου Premium, Residence και Hotelia, αξεπέραστης ασφαλείας, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε χρήση χώρου, προκαλώντας, μάλιστα, το θαυμασμό των επισκεπτών με τις κορυφαίες επιδόσεις τους σε θερμοπερατότητα, έως Ud=0,6 W/m2K (Premium door), και το πλήθος επιλογών σε σχέδια και τυπολογίες.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών απέσπασε και πάλι το υπερσύγχρονο σύστημα Orama, το συρόμενο σύστημα με τη μικρότερη επιφάνεια εμφανούς αλουμινίου στην αγορά, με δυνατότητα ανοιχτής γωνίας για θέα 360°, που ενδείκνυται για μεγάλα ανοίγματα, προσφέροντας μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και άψογο αποτέλεσμα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν τα ανοιγόμενα συστήματα της EXALCO με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων, όπως το Albio 125C, το Albio 127C και το Albio 109C Super Thermo, που έχουν διακριθεί για την υψηλή τους επίδοση στη θερμομόνωση και τη συμβολή τους στην αισθητική αναβάθμιση τόσο των εσωτερικών όσο και εξωτερικών όψεων.

Στην έκθεση, επίσης, παρουσιάστηκαν τα συρόμενα-ανασηκωμένα συστήματα με θερμοδιακοπή:

  • Αlbio 225LS, σύστημα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, πλέον και με δυνατότητα στενότερου γάντζου για μεγαλύτερη ορατή επιφάνεια και τυπολογία με σταθερό φύλλο.
  • Albio 230 και Albio 235, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας, και με δυνατότητα επιλογής (στην Albio 235) επιλογής στενού γάντζου, χαμηλού κάτω οδηγού, με ύψος μόλις 17 χιλ, και τυπολογία με σταθερό φύλλο.

Επιπλέον, το συρόμενο σύστημα της EXALCO Albio 227, κατάλληλο για κατασκευή επάλληλων ή χωνευτών κουφωμάτων (μονόφυλλα-δίφυλλα), με πλάτος οδηγού 95 χιλ, προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης τζαμιού- σήτας- πατζουριού 97 χιλ, ενώ είναι ιδανικό για αντικατάσταση παλαιοτέρων κουφωμάτων αλλά και νεόδμητων κατασκευών.

Δύο νέες προσθήκες στην γκάμα συστημάτων της EXALCO είναι το σύστημα πέργκολας αλουμινίου, σε μοντέρνο και παραδοσιακό σχεδιασμό, μια εφαρμογή με την εγγύηση αντοχής του αλουμινίου στις καιρικές συνθήκες, που μας απαλλάσσει από δαπανηρές συντηρήσεις, και το σύστημα «ανεμοφράχτη» αλουμινίου, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε επαγγελματικούς χώρους.

Συστήματα σκίασης σταθερών ή κινητών περσίδων και συστήματα καγκέλου αλουμινίου, σε μορφή κιτ, συμπληρώνουν τη λίστα διαθεσίμων επιλογών για εφαρμογές εξωτερικού χώρου.

Η EXALCO, στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, πραγματοποιεί συνεχώς νέες ποιοτικές δοκιμές των προϊόντων της. Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 14001, HSAS 18001 και CE, ενώ διαθέτει επίσης πιστοποιητικά βαφής QUALICOAT και QUALANOD. Η εταιρεία έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη δυναμική της γνώσης και της εμπειρίας, πάντα με απώτερο στόχο το ποιοτικό και άρτιο αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ΕΞΕΛΙΞΗ, την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ και την ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.