ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Elval Colour: Ίδρυση εμπορικής θυγατρικής εταιρείας στην Ισπανία

Το Hard Rock Hotel στην Τενερίφη και το Palacio de Congresos στο Οβιέδο, έργο του διασήμου ισπανού αρχιτέκτονα Santiago Calatrava, «ντυμένα» με υλικά της Elval Colour.

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η έναρξη λειτουργίας της θυγατρικής της Elval Colour στην Ισπανία με την επωνυμία Elval Colour Ibérica SLU. Η έδρα της εταιρείας είναι στη Βαρκελώνη, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των γραφείων και των αποθηκών.

H Elval Colour επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης σε σύνθετα πάνελ αλουμινίου, με όλη τη σειρά προϊόντων της etalbond®, A2, FR, etalbond® d3, d2, d1 και την ευρεία γκάμα χρωμάτων φινιρίσματος κτηρίων και εταιρικής ταυτότητας. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στις δύο μονάδες παραγωγής της εταιρείας και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Η εμπορική ομάδα της Elval Colour Ibérica SLU, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στις επενδύσεις κτηρίων και τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου, είναι πλήρως στελεχωμένη, ώστε να προσφέρει όχι μόνο εμπεριστατωμένη υποστήριξη στην επιλογή των καταλλήλων προδιαγραφών αλλά και υψηλού επιπέδου, καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις συνδυασμένες με άριστη εξυπηρέτηση.

Στόχος της εταιρίας Elval Colour εξακολουθεί να είναι η κατανόηση της αγοράς και των αναγκών της, η γνώση των προϊόντων και των δυνατοτήτων τους για τη συνεχή βελτίωση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών της.

Ήδη κατά την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας Elval Colour Ibérica SLU στην Ισπανία έγινε ανάληψη νέων έργων, γεγονός που σημαίνει ότι η Elval Colour μετά από 40 χρόνια εμπειρίας αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για την υλοποίηση κάθε αρχιτεκτονικού οράματος και συμμετέχει δυναμικά στη δημιουργία καινοτόμων αρχιτεκτονικών χώρων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.