ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Επίσημη παρουσίαση του νέου εκθεσιακού χώρου της εταιρίας

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος προσκεκλημένων έγινε την Τετάρτη 14 Ιουνίου η επίσημη παρουσίαση του νέου εντυπωσιακού εκθεσιακού χώρου – showroom της βιομηχανίας EXALCO.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι προσκεκλημένοι που ήσαν στελέχη τεχνικών εταιρειών, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, αρχιτέκτονες και διακοσμητές του νομού Λάρισας, ενημερώθηκαν για τα όλα τα νέα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου της εταιρίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της ΕΧΑLCO, δημοσιογράφος κ. Α. Σρόιτερ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος της πόλης της Λάρισας κ. Απόστολος Καλογιάννης και αρχές τους τόπου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.