ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της EUROPA για αντικατάσταση κουφωμάτων

Στον αέρα βρίσκεται η νέα διαφημιστική καμπάνια της EUROPA η οποία αφορά στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου EUROPA Hybrid.

Η διαφημιστική καμπάνια προβάλλεται στα μεγάλα εγχώρια κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας σε επιλεγμένες θέσεις και ώρες, καθώς επίσης και στο διαδίκτυο αξιοποιώντας και άλλα επιλεγμένα και σύγχρονα μέσα.

Ειδική αναφορά γίνεται στις σειρές EUROPA 6000 Hybrid και EUROPA 5500 Hybrid οι οποίες είναι οι θερμομονωτικές σειρές της EUROPA που εφαρμόζονται κατά βάση στις αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων, με ειδική αναφορά των ειδικών προσφορών για τις συγκεκριμένες σειρές. Τέλος ξεχωριστή αναφορά γίνεται στην ειδική προσφορά 10 χρωμάτων RAL που προσφέρει η εταιρία.

Παράλληλα, ειδική σελίδα διαμορφωμένη εντός της κεντρικής ιστοσελίδας της εταιρίας αναφέρει επιγραμματικά τόσο τα κυριότερα σημεία του διαφημιστικού σποτ, όσο και ενδεχόμενες απορίες του ιδιώτη αναφορικά με την θερμομόνωση στα κουφώματα αλουμινίου, την αντικατάσταση αλλά και το αλουμίνιο σαν υλικό και τα πλεονεκτήματα του.

Η διαφημιστική καμπάνια στηρίζει το δίκτυο εκθεσιακών κέντρων EUROPA Club και των πιστοποιημένων κατασκευαστών της εταιρίας με ξεχωριστή αναφορά αυξάνοντας την ζήτηση από τους τελικούς καταναλωτές, ενώ αναδεικνύει και το ζήτημα της αντικατάστασης παλαιών κουφωμάτων με νέα, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.