ALUNETΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επίσκεψη της ΠΟΒΑΣ στo Τμήμα Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας, στο παράρτημα του νομού Ημαθίας

povas-logotypo-sima

 

Την Τρίτη 29 Μαρτίου ο πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) κ. Θεόφιλος Παγιάτης μαζί με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Μεταποιητών Μετάλλου και Παρεμφερών Υλικών Ν. Ημαθίας κ. Λάζαρο Ασλανίδη επισκέφθηκαν το Τμήμα Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας, στο παράρτημα του νομού Ημαθίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών που έχει αναλάβει η ΠΟΒΑΣ προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους υπάρχοντες βιοτέχνες μεταλλικών κατασκευών να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας τεχνίτη ηλεκτροσυγκολλητή. Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και απέδωσε καρπούς.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι εξαιρετικά χρήσιμα και καθοριστικά για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνει άμεσα η ομάδα εργασίας μεταλλικών κατασκευών της ΠΟΒΑΣ, ώστε να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.