ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Μεγάλος χορηγός στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017

Η Etem είναι μεγάλος χορηγός στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017 που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ), δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και υποστήριξή της στην κοινότητα των αρχιτεκτόνων.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Γιώργος Φουντής, Υπεύθυνος Μεγάλων Έργων της Etem, εκπροσώπησε την εταιρεία ως ομιλητής σε ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΙΑ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Βραβείων Αρχιτεκτονικής 2017.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν πάνω από 200 αρχιτέκτονες, μεταξύ των οποίων καθηγητές, φοιτητές, νέοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΙΑ.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι βραβευθέντες αναφέρθηκαν στο έργο για το οποίο βραβεύθηκαν, ενώ οι άνθρωποι της Etem παρουσίασαν ορισμένα εντυπωσιακά έργα, μιλώντας για την Etem και το Kέλυφος στον Τουρισμό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.