ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Κύπρος, Ισραήλ & Καναδάς επιλέγουν τα συστήματά της!

Τα ποιοτικά αρχιτεκτονικά συστήματα της Etem συνεχίζουν να βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορα έργα ανά τον κόσμο χάρη στις υψηλές τους κατασκευαστικές προδιαγραφές.  Η κορυφαία αισθητική, οι βέλτιστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, η απαράμιλλη λειτουργικότητα και η μακροχρόνια αντοχή των συστημάτων Etem, τα καθιστούν πάντα μεταξύ των κορυφαίων επιλογών για κάθε κτίριο εντός και εκτός Ελλάδας.

Ξενοδοχείο Radisson Blue, Λάρνακα, Κύπρος

Στην κοντινή Κύπρο τα συστήματα E85 και Ε50 αναμένεται να αναδείξουν την όψη του ξενοδοχείου Radisson Blue στη Λάρνακα, το οποίο είναι σε στάδιο κατασκευής. Τα δυο συστήματα της Etem επιλέχθηκαν για να αναβαθμίσουν το κέλυφος, προσδίδοντας την απαραίτητη υψηλή αισθητική στη ξενοδοχειακή μονάδα.

Εκθεσιακός χώρος Mazda Ford, Τεαλ Αβίβ, Ισραήλ

Στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, το καινοτόμο σύστημα αεριζόμενων προσόψεων (VFS) E97 της Etem χρησιμοποιήθηκε από την Alumeshet, με στόχο την απόλυτη τήρηση των αρχιτεκτονικών προδιαγραφών, στον νέο εκθεσιακό χώρο της Mazda Ford στην παραθαλάσσια ισραηλινή πόλη.

Κατοικία, Μόντρεαλ, Καναδάς

Στο μακρινό Μόντρεαλ του Καναδά, τα συστήματα E50 και E45 επιλέχθηκαν για την κατασκευή κατοικίας χάρη στις άριστες θερμομονωτικές τους ιδιότητες, με στόχο να «θωρακίσουν» αποτελεσματικά το σπίτι κατά τη διάρκεια του κρύου, καναδικού χειμώνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button