ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το νέο showroom στη Λεμεσό εντυπωσίασε τον κόσμο της Κύπρου!

H ALUMIL, η πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, εγκαινίασε το νέο της showroom στη Λεμεσό.

Οι αναρίθμητες αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάζονται στο νέο showroom της ALUMIL, συνθέτουν έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο κουφωμάτων, ο οποίος αναμφισβήτητα είναι ο πληρέστερος του είδους στην Κύπρο.

H minimal αρχιτεκτονική, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και τα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου διεθνών προδιαγραφών, αποτελούν τα στοιχεία που καθιστούν τον καινούργιο χώρο όχι μόνο αισθητικά ωραίο, αλλά και τον μόνο που δίνει λύσεις σε κάθε ανάγκη.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του νέου showroom της ALUMIL στην Κύπρο

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο Πρόεδρος της ALUMIL, κ. Γεώργιος Μυλωνάς, παρουσίασε τον Όμιλο και τα πρωτοποριακά και εντυπωσιακά έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία διεθνώς, με ιδιαίτερη μνεία στο έργο των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί τον βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων της.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ALUMIL υπήρξε η μόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόκληση του αμερικανικού κολοσσού να κατασκευάσει παράθυρα, με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στους συντελεστές θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης και ηχομείωσης.

Η πλήρης γκάμα συστημάτων της ALUMIL είναι διαθέσιμη για το κοινό στο νέο showroom της Λεμεσού

Στο νέο showroom της Λεμεσού, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει και να δοκιμάζει τα νέα προηγμένα προϊόντα της ALUMIL και να λύνει τυχόν απορίες μέσα από τον ανοιχτό διάλογο με τους ανθρώπους της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.