ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Inver East Med: Διάθεση των πουδρών βαφής της Syntha Pulvin στην ελληνική αγορά

Η Sherwin-Williams ολοκλήρωσε πρόσφατα την απόκτηση της Valspar-Inver.  Η συγχώνευση αυτή των δυο μεγάλων εταιρειών δημιούργησε έναν κολοσσό σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της παραγωγής χρωμάτων, ένα γεγονός  που υποδέχτηκαν με μεγάλη ικανοποίηση οι πελάτες, συνεργάτες και το προσωπικό της Inver East Med.

Με μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων, ευρύτερη παρουσία στην παγκόσμια αγορά και σημαντικά ενισχυμένες τις δομές έρευνας και ανάπτυξης, η διευρυμένη εταιρεία είναι τώρα σε θέση, περισσότερο από ποτέ, να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, με αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Στην Ευρώπη μια από τις πρώτες ενέργειες ήταν η ενίσχυση του τομέα των πουδρών βαφής  και ο εμπλουτισμός της γκάμας προϊόντων της Inver. Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής αποφασίστηκε να υιοθετηθεί το brand Syntha Pulvin για όλες τις πούδρες που προορίζονται για αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Οι πούδρες Syntha Pulvin έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά στις αρχές της δεκαετίας του 70 και χρησιμοποιήθηκαν το 1972 στο Λονδίνο, στην πρώτη εφαρμογή πούδρας σε κτίριο. Από τότε με συνεχή δουλειά και επένδυση σε R & D ο πήχης της ποιότητας συνεχώς ανεβαίνει και κρατά την Syntha Pulvin στην αιχμή της τεχνολογίας.

Έτσι λοιπόν, η Syntha Pulvin έχει γίνει κορυφαίο ευρωπαϊκό brand στις αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής που συμβάλει στον καθορισμό των στάνταρ του κλάδου σε ότι αφορά την καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Οι πούδρες Syntha Pulvin προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, όψεων και τεχνολογιών που δημιουργήθηκαν με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αρχιτεκτονικών έργων .

Τη διάθεση στην ελληνική αγορά  των ποιοτικών αρχιτεκτονικών πουδρών Syntha Pulvin έχει αναλάβει η Inver East Med.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button