ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Με δύο υποψηφιότητες στα βραβεία εξωστρέφειας Greek Exports Awards 2017

Στο πλαίσιο της δυναμικής που έχει αναπτύξει ως επιχείρηση αλλά και της διαχρονικής της εξωστρέφειας, η ALUMINCO θα είναι για δεύτερη χρονιά υποψήφια στα Greek Exports Awards 2017.

Η ALUMINCO είναι υποψήφια στις παρακάτω κατηγορίες.

  • Top Industrial Export Company: Στην κατηγορία αυτή αξιολογείται η συνολική δραστηριότητα των εταιριών στις αγορές του εξωτερικού.
  • Top Branded Export Product: Στην κατηγορία αυτή που αφορά σε συγκεκριμένα πρωτοποριακά προϊόντα με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, η ALUMINCO έχει υποβάλει συμμετοχή με το καινοτόμο σύστημα Open Air.

Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2017 είναι η επιβράβευση της αριστείας στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, ο οποίος καταφέρνει και βρίσκει δημιουργικές διεξόδους παρά τις αντιξοότητες.

Η δυναμική διέλαση, με τη στήριξη του κόσμου, είχε καταφέρει να κερδίσει 2 βραβεία στην περσινή διοργάνωση. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να στηρίξουν και φέτος την υποψηφιότητα της ALUMINCO, καταχωρώντας την ψήφο τους μέχρι 21/11 στο επίσημο site των Greek Exports Awards 2017.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button