ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Με δύο υποψηφιότητες στα βραβεία εξωστρέφειας Greek Exports Awards 2017

Στο πλαίσιο της δυναμικής που έχει αναπτύξει ως επιχείρηση αλλά και της διαχρονικής της εξωστρέφειας, η ALUMINCO θα είναι για δεύτερη χρονιά υποψήφια στα Greek Exports Awards 2017.

Η ALUMINCO είναι υποψήφια στις παρακάτω κατηγορίες.

  • Top Industrial Export Company: Στην κατηγορία αυτή αξιολογείται η συνολική δραστηριότητα των εταιριών στις αγορές του εξωτερικού.
  • Top Branded Export Product: Στην κατηγορία αυτή που αφορά σε συγκεκριμένα πρωτοποριακά προϊόντα με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, η ALUMINCO έχει υποβάλει συμμετοχή με το καινοτόμο σύστημα Open Air.

Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2017 είναι η επιβράβευση της αριστείας στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, ο οποίος καταφέρνει και βρίσκει δημιουργικές διεξόδους παρά τις αντιξοότητες.

Η δυναμική διέλαση, με τη στήριξη του κόσμου, είχε καταφέρει να κερδίσει 2 βραβεία στην περσινή διοργάνωση. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να στηρίξουν και φέτος την υποψηφιότητα της ALUMINCO, καταχωρώντας την ψήφο τους μέχρι 21/11 στο επίσημο site των Greek Exports Awards 2017.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.