ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Σύστημα αεριζόμενων προσόψεων E97 Bravo

Τα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων (VFS) της ΕΤΕΜ αναπτύχθηκαν έτσι ώστε να επιτρέπουν την ασφαλή τοποθέτηση διαφόρων υλικών πρόσοψης στο κέλυφος του κτιρίου. Όλα τα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων σχεδιάζονται με βάση την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με τα συστήματα της ΕΤΕΜ, μία προσέγγιση που πάντα ακολουθείτε από την εταιρία και η οποία αποτελείται από τις διαδικασίες και τους κανονισμούς κατασκευής και προσβλέπει στη δημιουργία αρχιτεκτονικών συστημάτων με τον υψηλότερο δυνατό βαθμό ασφάλειας, βέλτιστο σχεδιασμό και ευκολία στη χρήση.

Εφαρμόζονται τα ισχύοντα πρότυπα και οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί. Με όλα τα συστήματά της, η ΕΤΕΜ εγγυάται εξοικονόμηση και αποδοτικότητα ενέργειας, εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση, φυσικό αερισμό και γρήγορη τοποθέτηση.

Το σύστημα Bravo σχεδιάστηκε για την τοποθέτηση σύνθετων υλικών και μεταλλικών φύλλων με εφαρμογή της πλέον επιτυχημένης αρχής των αναρτημένων πάνελ.

Το Bravo αποτελεί τη βέλτιστη λύση για μεγάλες και επίπεδες προσόψεις, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση των κασετών σύνθετων πάνελ και τη βέλτιστη απόκριση στη θερμική διαστολή του υλικού.

Το E97 Bravo προσφέρει:

  • Μοναδικό σχεδιασμό που συνδυάζει κύρια προφίλ στήριξης με γωνιακούς βραχίονες (σχήματος L) για στήριξη στον τοίχο
  • Περισσότερους από 30 τύπους βραχιόνων, μήκους από 40 mm έως 300 mm, που εξασφαλίζουν την ευθυγράμμιση του υλικού πρόσοψης ενώ απαλείφουν τις ανωμαλίες της βάσης κατασκευής
  • Δυνατότητα προσαρμογής στις 3 διαστάσεις, διευκολύνοντας έτσι την τοποθέτηση

Υλικά κατάλληλα για τοποθέτηση:

  • Σύνθετα υλικά
  • Μεταλλικά φύλλα

Μέθοδος ανάρτησης: άγκιστρα

Άλλες εκδόσεις του συστήματος: E97 Forte, E97 Vario.

Κατεβάστε τον τεχνικό κατάλογο του συστήματος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.