ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EUROPA: Τα ποιοτικά της συστήματα στο Μουσείο του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι

Ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών της EUROPA χρησιμοποιήθηκαν στο Μουσείο του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι

Στο πλαίσιο της έντονης εξαγωγικής της δραστηριότητας, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συμμετείχε στην προμήθεια προϊόντων διέλασης για την κατασκευή του Μουσείου του Λούβρου στο Αμπού Ντάμπι. Το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε ένα μεγάλο πρότζεκτ, αναβαθμισμένων απαιτήσεων, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν ειδικά σχεδιασμένα προφίλ υψηλών προδιαγραφών.

Το Μουσείο είναι προσβάσιμο στο κοινό από τον περασμένο Νοέμβριο, ξεκινώντας την έντονη δραστηριότητά του. Παρουσιάζονται σ’ αυτό σημαντικά και πασίγνωστα έργα τέχνης, σε μια ποικιλία θεματικών εκθεμάτων από ένα σύνολο πολιτισμών. Για τον παραπάνω λόγο,  το Μουσείο ονομάστηκε «Διεθνές», καθώς αντανακλά το σύνολο των ανθρώπινων πολιτισμών και όσα τους ενώνουν.

Με πιστή στην ποιότητα των προϊόντων της, η EUROPA δραστηριοποιείται έντονα στις αγορές του εξωτερικού και συμμετέχει  σε κορυφαία πρότζεκτ μεγάλου βεληνεκούς, συνεχίζοντας αδιάλειπτα την καλή της πορεία και προσφορά στον εγχώριο κλάδο αλουμινίου και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button