ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Σταθερά παρούσα στα μεγάλα ραντεβού της δόμησης

Η ELVIAL συνέχισε τις λαμπερές εμφανίσεις των τελευταίων ετών και πιο πλήρης από ποτέ συγκέντρωσε σημαντικές παρουσίες από όλο τον κλάδο της οικοδομής στην έκθεση Infacoma.

Η προβολή ήταν ιδιαίτερα στοχευμένη και επίκαιρη, καλύπτοντας τα ζητούμενα των επισκεπτών. Η στόχευση αφορούσε νέα και καινοτόμα προϊόντα, αρχιτεκτονικές λύσεις ξενοδοχειακών καταλυμάτων με χαμηλό κόστος και βέβαια ενεργειακές λύσεις υψηλού κύρους για την έναρξη του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ».

Για τον λόγο αυτόν μάλιστα είχε διαμορφωθεί ειδικός χώρος, στον οποίο οι επισκέπτες, επαγγελματίες ή ιδιώτες είχαν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Εν όψη της έναρξης του προγράμματος και των νέων πολύ αυστηρότερων απαιτήσεων ενεργειακής απόδοσης, το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών επικεντρώθηκε στα προϊόντα Ι2 (με ειδικό μονωτικό υλικό και βιομηχανική εγγύηση) που αποτελούν παγκόσμια καινοτομία.

Η καινοτόμα σειρά θερμομονωτικών προϊόντων αποδίδει έως και 38% μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, επιτυγχάνοντας έτσι το μάξιμουμ των ενεργειακών απαιτήσεων με πιστοποιημένα αποτελέσματα, συνδυάζοντας τα με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

Τα συστήματα XCLUSIVE Plus και ιδιαίτερα το νέο συρόμενο σύστημα MINIMMAL Look, δίνει βάθος στη θεωρία του μίνιμαλ που βασίζεται στην απλότητα και τη λιτότητα και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές και δυναμικές γραμμές, σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.

Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική προέκταση. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται δυνατά σημεία, με το σύστημα MINIMMAL Look.

Αισθητική, άνεση και άψογη φιλοξενία απόλαυσαν οι εκατοντάδες επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο της ELVIAL, ενώ στην αρχιτεκτονική του χώρου κυριάρχησε το λευκό χρώμα, εκφράζοντας έτσι την καθαρότητα των αποφάσεων και της στρατηγικής της επιχείρησης σε όλες της τις δραστηριότητες.

Η χημεία της εταιρείας με τους συνεργάτες της ήταν εμφανέστατη αφού όλοι μαζί δημιούργησαν κλίμα θετικό και φιλικό, κάτι που συζητήθηκε έντονα από  επισκέπτες, εκθέτες, διοργανωτές και όλοι μαζί αναγνώρισαν πως πρόκειται πράγματι για μια μεγάλη οικογένεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.