ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΑLUMIL: Για μία ακόμη φορά χορηγός στα αρχιτεκτονικά βραβεία ΔΟΜΕΣ 2018

Στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη,  πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα αρχιτεκτονικά Βραβεία ΔΟΜΕΣ 2018 για ένατη φορά, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του αρχιτεκτονικού χώρου. Η ALUMIL αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια βασικός σταθερός χορηγός της συγκεκριμένης αρχιτεκτονικής εκδήλωσης, υποστηρίζοντας όλες τις σημαντικές ενέργειες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αρχιτεκτονικού έργου.

Στη φετινή διοργάνωση κατατέθηκαν 150 έργα για τα οποία εργάστηκαν περισσότεροι από 530 αρχιτέκτονες και λοιποί συντελεστές. Οι αρχιτέκτονες Τάσος Κωτσιόπουλος, Αθανάσιος Σπανομαρίδης, Καλλιόπη Κοντόζογλου και Δημήτρης Αντωνακάκης απέμειναν αντίστοιχα τα τέσσερα βραβεία στις κατηγορίες: «Καλύτερη ανεκτέλεστη μελέτη», «Καλύτερο πρώτο έργο νέου αρχιτέκτονα», «Καλύτερο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτήριο» και «Καλύτερο πραγματοποιημένο έργο».

Επίσης, για πρώτη φορά, απονεμήθηκαν από τον Δημήτρη Φιλιππίδη και τον Λάζαρο Καλυβίτη τα Βραβεία Συναδέλφων για την καλύτερη ανεκτέλεστη μελέτη και το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο, τα οποία προέκυψαν από μυστική ψηφοφορία των ομάδων που συμμετείχαν στα Βραβεία ΔΟΜΕΣ 2018. Η τελετή ολοκληρώθηκε με τους βραβευμένους αρχιτέκτονες να παρουσιάζουν συνοπτικά τα έργα τους στους παρευρισκόμενους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.