ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Οι νέες υπερσύγχρονες βιοκλιματικές πέργκολες της ALUMIL σε… βίντεο!

Καινοτομεί για μία ακόμη φορά η ALUMIL παρουσιάζοντας τις νέες της βιοκλιματικές πέργκολες.

Τα συστήματα SMARTIA PG160P Santorini (καλύπτει μεγαλύτερες διαστάσεις) και SMARTIA PG120P Mykonos είναι ολοκληρωμένα συστήματα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες και πληθώρα επιπρόσθετων εφαρμογών, όπως συρόμενα συστήματα, κλιματισμό, θέρμανση, σίτες και πολλά ακόμη.

Το σύστημα πέργκολας  SMARTIA PG120F για σταθερές περσίδες, προσφέρει εναλλακτικές λύσεις σε επίπεδο design και ταυτόχρονα ευκολία κατασκευής με υψηλή αισθητική και διατίθεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα: Creta, Naxos και Corfu.

Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα και τις καινοτομίες των νέων συστημάτων μπορούμε να τις δούμε στο παρακάτω βίντεο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.