ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Διέπρεψε στα Building Materials Awards 2020

Ιδιαιτέρα αισθητή ήταν η παρουσία της ALUMINCO στα Building Materials Awards 2020, η οποία απέσπασε PLATINUM και GOLD βραβείο στην ενότητα «Αλουμίνιο και προφίλ αλουμινίου», για το καινοτόμο της σύστημα «Open Air».

Πρόκειται για ένα σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη του οποίου η ελκυστική και στιβαρή σχεδίαση, το καθιστούν ως την τέλεια επιλογή για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων χωρίς να επηρεάζεται η άνεση και το οπτικό πεδίο των χρηστών του.

Το «Open Air» προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις του και την ευκολία χρήσης του, μετατρέποντας έναν συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία.

Τη διοργάνωση των βραβείων πραγματοποίησε η Boussias Communications και τα βραβεία ανακοινώθηκαν διαδικτυακά με την πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Αντωνία Μοροπούλου, να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Η κατασκευαστική δραστηριότητα έχει τεράστια προοπτική για το μέλλον».

Ο Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέας (φώτο αρχείου)

Ο Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέας, επισήμανε τη σημαντικότητα της καινοτομίας στη σύγχρονη εποχή, συνδέοντάς την με τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, αναφέροντας πως «Η αριστεία προσφέρει τη δημιουργική σπίθα που οδηγεί στην καινοτομία, η οποία θα συμβάλλει στο πόσο γρήγορα θα τερματίσουμε αυτή την πανδημία. Η ALUMINCO γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της αγοράς, διατήρησε για ακόμα μία χρονιά την πρωτοκαθεδρία της, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την ποιότητά της, καθώς και για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό κορυφαίων προϊοντικών λύσεων».

Μάθετε περισσότερα για τα διαφορετικά μοντέλα και τις προδιαγραφές του συστήματος «Open Air» πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.