ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Πλούσιο χορηγικό έργο και έμπρακτη στήριξη στον κλάδο αλουμινίου

Η ΝΕΟΚΕΜ είναι μία εταιρία με μακρά παράδοση στα χρώματα πούδρας και τα βιομηχανικά χρώματα που βρίσκεται σταθερά δίπλα στον κλάδο αλουμινίου και στις δράσεις των οργάνων του. Επιπρόσθετα, η δυναμική εταιρία, στηρίζει με χορηγίες, εκδηλώσεις που βοηθούν στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων του κλάδου αλουμινίου και της ελληνικής αρχιτεκτονικής

Ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού του κλάδου για φέτος είναι το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) που θα γίνει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας από 19 έως 21, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η NEOKEM στήριξε χορηγικά τη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΕΚΑ

Η NEOKEM, ως μεγάλος χορηγός, στήριξε με θέρμη τις δύο προσυνεδριακές εκδηλώσεις σε Ναύπλιο και Βέροια αντίστοιχα. Παράλληλα, ο προϊστάμενος πωλήσεων χρωμάτων πούδρας της εταιρίας, Γιώργος Μπολιάς, παρουσίασε τις υπερανθεκτικές πούδρες βαφής, οι οποίες προστατεύουν από τις φθορές που προκαλεί στο χρώμα των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου η ηλιακή ακτινοβολία.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η καταξιωμένη εταιρία στήριξε χορηγικά και τη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ).

Στο περίπτερο της NEOKEM οι επισκέπτες του Forum της EEA είχαν την ευκαιρία να δουν την πλούσια συλλογή υπερανθεκτικών πουδρών βαφής.

Φυσικά, η ΝΕΟΚΕΜ δεν θα μπορούσε να λείπει από το διήμερο διεθνές Forum της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ) όπου όχι μόνο στήριξε την εκδήλωση με χορηγία αλλά συμμετείχε και με ειδικό περίπτερο όπου τα στελέχη της είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες και να παρουσιάσουν την πλούσια συλλογή υπερανθεκτικών πουδρών βαφής.

O Δ/νων Σύμβουλος της NEOKEM, Νίκος Βλαχάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Διεθνές Forum της EEA

Στο πλαίσιο του διεθνούς Forum της EEA, η εταιρία στήριξε με τη χορηγία της και το συνέδριο «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική Υλικότητα, Τεxvολογία & Αειφορία», του οποίου στόχος ήταν να συνδέσει τους αρχιτέκτονες με τους ανθρώπους του κλάδου αλουμινίου.

Η NEOKEM στήριξε με χορηγία στο πλαίσιο του Forum της EEA και το συνέδριο «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική Υλικότητα, Τεxvολογία & Αειφορία», με παρουσία πλήθος αρχιτεκτόνων

Η ΝΕΟΚΕΜ σταθερά δίπλα στην ελληνική αρχιτεκτονική στηρίζει και τις δράσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ). Ο κύκλος διαλέξεων ελλήνων αρχιτεκτόνων, ξεκίνησε στις αρχές του έτους και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.

Οι συμμετέχοντες στις παραπάνω διαλέξεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες αναλύσεις σημαντικών ελλήνων αρχιτεκτόνων. Διακεκριμένοι αρχιτέκτονες όπως Ανδρέας Γιακουμακάτος, Θανάσης Χοχλιδάκης, Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς κ.α., παρουσίασαν και ανέλυσαν ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά ζητήματα.

Η ΝΕΟΚΕΜ σταθερά δίπλα στην ελληνική αρχιτεκτονική στηρίζει τις δράσεις του ΕΙΑ

Στο πλαίσιο των διαλέξεων έγινε και η παρουσίαση του βιβλίου «Για το μεταμοντέρνο στην Αρχιτεκτονική» των Στέλιου Γιαμαρέλου και Αναστάσιου Κωτσιόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button