ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ολοκληρωμένη υποστήριξη στους κατασκευαστές για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Με αφορμή την εκκίνηση του νέου σταδίου του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» του ΥΠΕΝ, η EUROPA ξαναβγαίνει στον «αέρα» με νέα διαφημιστική εκστρατεία, σε επίπεδο διαδικτύου και άλλων εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις ενέργειες στήριξης του δικτύου κατασκευαστών της.

Η θεματολογία των διαφημιστικών μηνυμάτων της EUROPA εστιάζεται σε επίπεδο:

  • Προβολής των ειδικών προτάσεων – λύσεων αντικατάστασης,
  • Της ευρείας γκάμας των συστημάτων θερμομόνωσης που διαθέτει,
  • καθώς επίσης και στην πληροφόρηση του κοινού αναφορικά με θεματολογία που σχετίζεται τόσο με το πρόγραμμα όσο και με την αντικατάσταση κουφωμάτων γενικότερα.

Η διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια αποτελεί συνέχεια πρόσφατης τηλεοπτικής καμπάνιας της EUROPA στα μεγαλύτερα πανελλαδικά τηλεοπτικά δίκτυα. Παράλληλα, σκοπός της θεματολογίας είναι να ενημερώσει τα ενδιαφερόμενα κοινά για τα οφέλη της αντικατάστασης των παλαιών του κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου EUROPA, ακόμα και αν δεν επιλέξει να προχωρήσει με το πρόγραμμα επιδότησης «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ».

Σε γενικότερο επίπεδο συνεχίζονται οι εμπορικές ενέργειες στήριξης των κατασκευαστών που θα δουλέψουν με το πρόγραμμα και σχετίζονται:

  • Τόσο με την ολοκληρωμένη εμπορική πολιτική της εταιρείας που περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, παράταση πληρωμών για έργα που σχετίζονται με το πρόγραμμα,
  • Όσο και με τη χαμηλότερη τιμή σε συστήματα που σχετίζονται με τις αντικαταστάσεις. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στην ειδική προσφορά για το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα ανώτερης θερμομόνωσης EUROPA Hybrid A40 SI/HS για αντικαταστάσεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», το οποίο υπερκαλύπτει τους στόχους ενεργειακής αναβάθμισης που απαιτούνται,
  • Καθώς και με τη διαρκή παρουσία της ομάδας πωλήσεων με επισκέψεις στους κατασκευαστές αλλά και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα που δίνουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν και να συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα.

Συνεχείς ενημερώσεις από την EUROPA προς το δίκτυο, πληροφορούν τους κατασκευαστές για τις εξελίξεις και για τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να αναλάβουν, με βάση το πρόγραμμα, ενώ η Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών και η Γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας ενημερώνουν τα ενδιαφερόμενα κοινά, ιδιώτες και μηχανικούς καθώς και τους κατασκευαστές για όσες απορίες τυχόν προκύπτουν που σχετίζονται με το πρόγραμμα και τεχνικά ζητήματα αντίστοιχα. Παράλληλα, η εταιρεία υποστηρίζει χορηγικά εκδηλώσεις του κλάδου και των μηχανικών που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, σε μία οργανωμένη προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου και ανάπτυξης ενεργειακής κουλτούρας.

Πλέον και συμπληρωματικά του προγράμματος, ενεργές παραμένουν:

  • Προσφορές στα προφίλ των θερμομονωτικών συστημάτων EUROPA που προτείνονται περισσότερο σε περιπτώσεις αντικαταστάσεων από τους κατασκευαστές και συγκεκριμένα για τα συστήματα EUROPA 6000 Hybrid και EUROPA 5500 Hybrid, για τις οποίες το δίκτυο κατασκευαστών της EUROPA έχει ενημερωθεί και κατά το παρελθόν.
  • Η προσφορά των 10 χρωμάτων κινήσιμων RALσε τιμή λευκού, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει συστήματα ρολών και σήτας της εταιρείας.

Οι όλες ενέργειες συμπληρώνονται με νέα προϊόντα και βελτιώσεις υπαρχόντων, στο πλαίσιο διαρκούς ανάπτυξης και βελτίωσης της εταιρείας. Η EUROPA υποστηρίζει το δίκτυο κατασκευαστών της σε όλα τα επίπεδα, από τη δημιουργία επώνυμης ζήτησης μέχρι και τη διευκόλυνση της εμπορικής διαδικασίας που σχετίζεται με το πρόγραμμα και όχι μόνο, ενώ παράλληλα με συνεχή προβολή επιδιώκει και επιτυγχάνει να διατηρεί την εταιρεία και το εμπορικό της δίκτυο στην πρώτη γραμμή της επιλογής του τελικού καταναλωτή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.