ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Τοποθέτηση περίφραξης σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο

Οι άνθρωποι του ΣΕΚΑ ανταποκρίθηκαν με ζήλο στο κάλεσμα του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Για μια ακόμη φορά ο ΣΕΚΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για την κάλυψη μιας βασικής ανάγκης που προέκυψε σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο.

Το σπίτι της γνωστής φιλανθρωπικής οργάνωσης στην Αρχαία Κόρινθο λειτουργεί από το 2002 και σ’ αυτό μεγαλώνουν 40 παιδιά από 3 έως 24 ετών.

Η ανάγκη αφορούσε αρχικά:

  • Στην αποτύπωση του χώρου και σωστή καταγραφή των διαστάσεων του αυλόγυρου του σπιτιού, προκειμένου να κατασκευαστούν κάγκελα για την περίφραξή του, περίπου 80-90 μ. μήκος
  • Στην τοποθέτηση της περίφραξης αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή
Τα μέλη του ΣΕΚΑ επί τω έργω κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης αυλόγυρου σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ο ΣΕΚΑ με συνεργείο 7 ατόμων που πρόσφεραν εθελοντικά τον χρόνο και την εργασία τους, ολοκλήρωσε την τοποθέτηση της περίφραξης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Η ενέργεια εντάσσεται στις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που έχει αναπτύξει ο ΣΕΚΑ τα τελευταία 6 χρόνια αλλά και στη δέσμευση για τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε όποιες από τις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου» προκύψει ανάγκη, όπως έχει συμφωνηθεί με τον Πρόεδρο του οργανισμού, Κώστα Γιαννόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.