ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

2ο After Work Meeting ΣΕΚΑ: Στο Ζάππειο Μέγαρο το επόμενο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο After Work Meeting «Ελλάδα, απαιτητικό περιβάλλον, αρχιτεκτονική, σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου» του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ), όπου ανακοινώθηκε και ο τόπος διεξαγωγής του επόμενου Συνεδρίου των Κατασκευαστών.

Όπως τόνισε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΚΑ, Σωκ. Ξανθόπουλος, με μία δόση χιούμορ, τα παράπονα των κατασκευαστών της Αθήνας εισακούστηκαν και γι’ αυτόν τον λόγο το 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» θα γίνει στο Ζάππειο από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2019.

Σε επίπεδο εισηγήσεων, ο κ. Μακρίδης από το αρχιτεκτονικό γραφείο Makridis Associates, εξήρε τον κλάδο αλουμινίου και στάθηκε στη σημασία της δια βίου μάθησης, της προτυποποίησης και των πιστοποιήσεων αλλά και στην αντιμετώπισης της κρίσης ως ευκαιρία για την εξάλειψη διάφορων χρόνιων παθογενειών της ελληνικής αγοράς.

Ο Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων της ELVIAL, Νίκος Καλογεράκης ανέλυσε το ρεύμα του μινιμαλισμού στην αρχιτεκτονική και το πως αυτό έφτασε μέχρι τα σύγχρονα συστήματα αλουμινίου

Ο δεύτερος εισηγητής, Νίκος Καλογεράκης, Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων της ELVIAL, ανέλυσε το ρεύμα του μινιμαλισμού στην αρχιτεκτονική, από τη γένεσή του, την επιρροή του στις τέχνες μέχρι και το σήμερα, παρουσιάζοντας διάφορα έργα ορόσημα της συγκεκριμένης τάσης.

Στη συνέχεια παρουσίασε το κορυφαίo σύστημα MINIMAL Look της ELVIAL, το οποίο έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με βάσης τις αρχές του μινιμαλισμού. Λεπτές απέριττες γραμμές, ευκολία κατεργασίας και μεγάλη ελευθερία στο δόγμα “Less is More”, καθιστούν το MINIMAL LOOK ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συστήματα αλουμινίου της αγοράς.

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι των εταιριών μεταξύ των οποίων η Θέκλη Βουρτζίνου, Marketing Manager της Sherwin-Williams (μητρική της Inver East Med)

Άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο After Work Meeting του ΣΕΚΑ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.