ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Κορυφαίες επιδόσεις ανεμοπίεσης για το σύστημα ρολού SH700/750

Τα συστήματα ρολού SH700/750 της ALUMINCO συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, ενώ ανταποκρίνονται με εξαιρετικό τρόπο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εξοικονόμησης ενέργειας και της ασφάλειας.

Το σύστημα διαθέτει κορυφαία θερμομόνωση με συντελεστή θερμοπερατότητας Usb=1,1W/m²K, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και αξιοπιστία.

Μετά από σχετικές δοκιμές έλαβε εξαιρετικές τιμές πιστοποίησης αντοχής, class 6, σε ανεμοπίεση, η οποία μετρά την παραμόρφωση ενός κουφώματος από την πίεση που του ασκεί ο αέρας.

Η αντοχή των κουφωμάτων αλουμινίου σε ανεμοπίεση είναι ένας από τους βασικούς δείκτες ποιότητας τόσο της κατασκευής όσο και της τοποθέτησης σε κουφώματα αλουμινίου και ένας σημαντικός παράγοντας όσον αφορά στην απόδοσή τους.

Οι ιδιαίτερες τεχνικές προδιαγραφές του εν λόγω συστήματος προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες ασφάλειας, αερισμού και φωτισμού, ενώ εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αθόρυβη λειτουργία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Τα συστήματα ρολού SH700/750 προσφέρονται σε μια πλήρη γκάμα από κουτιά και φυλλαράκια, τα οποία συνεργάζονται απόλυτα και αρμονικά με όλα τα συστήματα αλουμινίου της ALUMINCO, εξασφαλίζοντας την ευελιξία επιλογής και ενσωμάτωσης των ρολών στον αρχικό σχεδιασμό του κάθε κτηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button