ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Κυκλοφόρησε ο νέος ελληνικός κατάλογος προϊόντων Fischer 2019

Η κορυφαία εταιρία συστημάτων και υλικών στερέωσης Fischer, που έχει μία σημαντική παρουσία και στην ελληνική αγορά, κυκλοφόρησε τον νέο αναλυτικό ελληνικό κατάλογο προϊόντων Fischer 2019.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει χημικά αγκύρια, μεταλλικά αγκύρια και πλαστικά βύσματα. Παρέχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία βιδών, τρυπανιών, συγκολλητικών, στεγανωτικών, αφρών και ειδικών προϊόντων για συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως αγκύρια μόνωσης και προϊόντα ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Δίνει δε διαχρονικά, ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, την ασφάλεια και την εύκολη εγκατάσταση.

Ο γενικός δ/ντής της Fischer Hellas, Απόστολος Καβάκας.

Τα προϊόντα της Fischer στην ελληνική αγορά προσφέρονται από ένα ευρύ δίκτυο εμπόρων συνεργατών της Fischer Hellas, η οποία διευθύνεται από τον Απόστολο Καβάκα. Ο κ. Καβάκας, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου προϊοντικό κατάλόγου, δήλωσε: “Στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα μας, όσον αφορά τόσο τα προϊόντα όσο και τις υπηρεσίες μας. Με την τεχνογνωσία μας και τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας, παρέχουμε τεχνικές συμβουλές και έχουμε ένα ιδιαίτερα πυκνό δίκτυο για την υποστήριξή των πελατών μας και του τεχνικού κόσμου. Είμαστε επίσης πρωτοπόροι στον ψηφιακό κόσμο παρέχοντας σύγχρονα εργαλεία λογισμικού, όπως το λογισμικό διαστασιολόγησης αγκυρώσεων FIXPERIENCE και άλλες εφαρμογές“.

Για να κατεβάσετε τον κατάλογο, κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.