ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Νέο Δ.Σ. στην ALUMINCO, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος ο Αργύρης Καρράς

Ο Αργύρης Καρράς είναι ο νέος πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της Aluminco.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2019-2023 εξέλεξαν ομόφωνα τα μέλη της ALUMINCO Α.Ε. κατά την Γενική Συνέλευση των μετόχων, όπως ορίζουν οι σύγχρονες αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης και σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στην έδρα της εταιρίας και το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Αργύρης Καρράς, Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Καρράς, Μέλη ΔΣ: Δημήτρης Καρράς και Έφη Καρρά.

Ο κ. Αργύρης Καρράς διαδέχεται στην Προεδρία τον κ. Δημήτρη Καρρά, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αναγνωρίζοντας τη σημασία των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης και ακολουθώντας τη διεθνή πρακτική για την εφαρμογή της κυκλικότητας στην άσκηση της διοίκησης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την μετακύληση της θέσης του Προέδρου και Διευθ. Συμβούλου στον κ. Αργύρη Καρρά. Από την πλευρά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία αυτών των ετών που έκανε την εταιρεία μας ισχυρότερη από ποτέ. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

Κατά τη θητεία του Προέδρου Δημήτρη Καρρά σημειώθηκε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 51%, επανήλθε η κερδοφορία εν μέσω κρίσης με ένα αποτελεσματικό business plan υλοποιώντας σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού της παραγωγικής μονάδας αλλά και πληθώρα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ της ALUMINCO κ. Αργύρης Καρράς δήλωσε: «Η ανάληψη αυτής της θέσης αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή και σημαντική ευθύνη κι ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους. Τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Καρρά, κάναμε σημαντικά βήματα εξωστρέφειας και αυξήσαμε τη δράση μας σε πολλούς τομείς.»

Ο Αργύρης Καρράς παραλαμβάνει μια εταιρία πιο δυνατή από ποτέ και θα εξασφαλίσει ώστε αυτό να είναι η αρχή ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης, με ενδυνάμωση της εξωστρέφειας, έχοντας στο επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αλλά και την δημιουργία ελκυστικών πρωτοπόρων προϊόντων που θα την καθιερώσουν ως την μεγαλύτερη διέλαση αλουμίνιου της χώρας.

Τέλος, ο κ. Θεόδωρος Καρράς δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς πλέον οι υιοί του Δημήτρης, Αργύρης και Βαγγέλης, έχουν «ταξιδέψει» την εταιρία σε μεγαλύτερα «λιμάνια» με πολύ πιο απαιτητικές συνθήκες, κατέχοντας όπως όλα δείχνουν καλά το επιχειρείν αλλά και την αγορά του αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.