ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Sherwin-Williams: Συμμετέχει στην κορυφαία διεθνή έκθεση κατασκευών BATIMAT

Η BATIMAT, μία κορυφαία διεθνής έκθεση δομικών υλικών, θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019.

Στην έκθεση παρουσιάζεται πληθώρα προϊόντων και εξοπλισμών από τις σημαντικότερες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου. Το εξειδικευμένο προσωπικό των εταιρειών σε συνδυασμό με τα καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι αναζητούν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος.

H Sherwin-Williams θα βρίσκεται εκεί με τα αρχιτεκτονικά χρώματά της και τις υπερανθεκτικές πούδρες Syntha Pulvin, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα χρωμάτων για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Στο περίπτερο θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη και εξειδικευμένοι επαγγελματίες του χρώματος, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για την ηλεκτροστατική βαφή αλλά και γενικότερα για το χρώμα στα αρχιτεκτονικά έργα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.