ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Πιστοποίηση αντοχής σε ανεμοπίεση για το σύστημα περσίδων SMARTIA M5600

Το σύστημα SMARTIA M5600 της ALUMIL κατατάχθηκε στην υψηλότερη κλάση, την CLASS 6, από την PLANECO, εκπρόσωπο του IFT Rosenheim Hellas.

Πιστοποίηση για την αντοχή του στην ανεμοπίεση έλαβε το σύστημα ελλειπτικών περσίδων SMARTIA M5600 της ALUMIL από την PLANECO, εκπρόσωπο του IFT Rosenheim Hellas. Το σύστημα κατατάχθηκε στην υψηλότερη κλάση, την CLASS 6, με τον αριθμό να υποδηλώνει την ένταση της πίεσης που ασκήθηκε κατά τη δοκιμή στο εργαστήριο.

Η αντοχή σε ανεμοπίεση μετρά την παραμόρφωση που υφίσταται ένα σύστημα λόγω της πίεσης που ασκεί ο αέρας και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους δείκτες ποιότητας και απόδοσης των αρχιτεκτονικών συστημάτων.

Το SMARTIA M5600 είναι ένα στιβαρό σύστημα ελλειπτικών περσίδων που προσφέρει ελεγχόμενη σκίαση σε κτίρια, αναβαθμίζοντας τόσο την αισθητική τους όσο και την ενεργειακή τους απόδοση. Το SMARTIA M5600 έχει εγκατασταθεί σε εμβληματικά έργα, με πιο πρόσφατο το Event Center στη Μαρίνα Αγίας Νάπας στην Κύπρο, όπου το σύστημα μετατράπηκε σε σχεδιαστικό statement, δίνοντας στο κτίριο έναν ξεχωριστό αισθητικό χαρακτήρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.