ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

IDECO: Λειτουργική με κορυφαία αντοχή η νέα σήτα TITANIUM

Η νέα πρόταση της IDECO στα αντικωνωπικά συστήματα έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη και να προσφέρει έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο τους θερινούς μήνες.

Πρόκειται για άλλο ένα καινοτόμο προϊόν της δυναμικής εταιρείας παραγωγής σητών που συνδυάζει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστή η IDECO.

Έξυπνος σχεδιασμός, ποιοτικά εξαρτήματα, παραγωγή υπό αυστηρές συνθήκες για ένα τελικό προϊόν που ικανοποιεί απόλυτα τόσο τις κατασκευαστικές ανάγκες των επαγγελματιών όσο και τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών.

Πλεονεκτήματα

Η νέα σήτα TITANIUM είναι ένα αντικωνωπικό σύστημα οριζόντιας κίνησης με ίσιο πανί και αντιανεμική ερπύστρια.

Η δομή της νέας σήτας είναι με τέτοιον τρόπο κατασκευασμένη, ώστε το πανί να ξετυλίγεται καθ’ όλο το μήκος της σε ευθεία γραμμή. Η δε καδένα διαθέτει ειδικό αντιανεμικό εξάρτημα για κορυφαία αντοχή.

Επιπρόσθετα, η νέα σήτα της IDECO διαθέτει ενισχυμένο άξονα περιτύλιξης πανιού.

Η σήτα TITANIUM δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.

Οι τύποι που διαθέτει η IDECO καλύπτουν κάθε ανάγκη για έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο.

Σε επίπεδο λειτουργικότητας, το άνοιγμα ή το κλείσιμο της σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.