ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Λαμπερά εγκαίνια για τον νέο εκθεσιακό χώρο της TRIACON!

Η TRIACON αποτελεί τη νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, με τα κορυφαία συστήματα ALUMINCO.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εταιρείας TRIACON  και του νέου εκθεσιακού χώρου της στη Λαμία. Η TRIACON αποτελεί τη νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, με τα κορυφαία συστήματα ALUMINCO!

Η κα Έφη Καρρά, Συνιδρύτρια & Επικεφαλής Εξαγωγών της ALUMINCO

Στα εγκαίνια της εταιρείας παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι του κοινοβουλευτικού και αυτοδιοικητικού χώρου, επιχειρηματίες και πλήθος προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους το νέο αυτό επιχειρηματικό ξεκίνημα. Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών.

Εξ αριστερών διακρίνονται, ο Συνιδιοκτήτης της TRIACON, Απόστολος Κανδηλάρης, η κα Έφη Καρρά, Συνιδρύτρια & Επικεφαλής Εξαγωγών της ALUMINCO, ο Δ/ντής Πωλήσεων της ALUMINCO, Ευάγγελος Καρράς, ο πρόεδρος της TRIACON, Αδάμ Ζήσιμος και ο κ. Θεόδωρος Καρράς, Συνιδρυτής της ALUMINCO

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, η κα Έφη Καρρά, Συνιδρύτρια & Επικεφαλής Εξαγωγών της ALUMINCO, ο πρόεδρος της Β.Ι.Π.Ε. Λαμίας και επιχειρηματίας, Γιώργος Γιαννίτσης και ο πρόεδρος της TRIACON, Αδάμ Ζήσιμος.

Οι κ.κ. Αδάμ Ζήσιμος και Απόστολος Κανδηλάρης, με πολυετή και διακεκριμένη παρουσία στο χώρο, δημιούργησαν την TRIACON για να προσφέρουν στην εκλεκτή πελατεία τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και μαζί με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα (δεξιά) και τον πρόεδρο της TRIACON, Αδάμ Ζήσιμο, έκοψαν την καθιερωμένη κορδέλα

Η TRIACON ειδικεύεται στην εφαρμογή ενεργειακών συστημάτων αλουμινίου με κορυφαία ποιότητα και αισθητική και με απώτερο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Αναλαμβάνει έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα διεκπεραιώνει με αξιοπιστία και ταχύτητα.

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου της ALUMINCO ξεχωρίζουν για τις άριστες επιδόσεις τους που ξεπερνούν τις ανθρώπινες προσδοκίες. Η μέγιστη ασφάλεια, η υψηλή εργονομία, η δυναμική σχεδίαση, η εξαιρετική συμπεριφορά και η ανθεκτικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν, χαρίζοντας μία ξεχωριστή εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Από αριστερά, ο πρόεδρος της TRIACON, Αδάμ Ζήσιμος, ο Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέας και ο Συνιδιοκτήτης της TRIACON, Απόστολος Κανδηλάρης

Ο σύγχρονος και εμπνευσμένος σχεδιασμός τους αντανακλά τις τάσεις και τις απαιτήσεις της εποχής και αποτελούν την ιδανική επιλογή για ιδιωτικές κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και εμπορικά κτίρια.

Στη φώτο διακρίνονται από αριστερά για την ALUMINCO: Θωμάς Ντάλλας, Sales Expert, Tάσος Καραγιάννης, Δ/ντής Πωλήσεων, Νίκος Τσαμάτης, Εμπορικός Δ/ντής, Σπύρος Γριβέας, Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας, Άλκης Τζώρος, Δ/ντής Υποκαταστήματος Λαμίας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.