ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ειδική γραμμή υποστήριξης για τις ερωτήσεις των κατασκευαστών όσον αφορά στα μέτρα στήριξης

Έπειτα από συνεδρίαση του Προεδρείου της ΠΟΒΑΣ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα ειδικό e-mail, στο οποίο οι κατασκευαστές θα μπορούν να αποστέλλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με τα μέτρα στήριξης που έχει εξαγγέλλει η κυβέρνηση, καθώς και τα προληπτικά μέτρα στους χώρους εργασίας για τη μη εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Το e-mail επικοινωνίας είναι povascovid19@gmail.com. Τα ερωτήματα θα επεξεργάζονται από την ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό και θα δίδονται οι κατάλληλες απαντήσεις το συντομότερο δυνατό.

Η ΠΟΒΑΣ συνεχίζει τις επαφές και την αμφίδρομη ενημέρωση με τους συνάδελφους σε όλη την Ελλάδα, ώστε με αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια έναντι όλων να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον αντιμετώπισης της κρίσης από την πανδημία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.