ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALFA: Πλήθος επιλογών για παραδοσιακές ή μοντέρνες απαιτήσεις στον χώρο της πέργκολας

Η πέργκολα αλουμινίου της ALFA συνδυάζει σύγχρονη ή πιο κλασική αισθητική, απλή τοποθέτηση και μεγάλη αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Στη γκάμα έχει πλέον προστεθεί και λύση βιοκλιματικής πέργκολας (με κινητές ή σταθερές περσίδες).

Η εταιρεία ALFA έχοντας καταγράψει μια πετυχημένη και πάνω απ’ όλα αναγνωρισμένη πορεία στο πέρασμα του χρόνου, έχει πλέον καθιερωθεί ως δημιουργός πρωτοποριακών προϊόντων αλουμινίου αρίστης ποιότητας.

Ακολουθώντας πιστά και αφοσιωμένα τον στόχο της, που δεν είναι παρά η συνεχής ικανοποίηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η δυναμική εταιρεία συνεχίζει καθημερινά να επενδύει στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Μέσα από την πλούσια γκάμα της ξεχωρίζει η πέργκολα αλουμινίου που συνδυάζει μοναδική αισθητική, αντοχή στον χρόνο και λειτουργικότητα.

Η πέργκολα της ALFA μπορεί να τοποθετηθεί σε κατασκευές κτιρίων ή προαύλιων χώρων, χαρίζοντας την αίσθηση του κλασικού, ενώ ξεχωρίζει από την κλασική ξύλινη πέργκολα, χάρη στην πολύ μεγάλη αντοχή της ενάντια στον χρόνο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η χρήση του αλουμινίου έναντι του ξύλου αυξάνει κατακόρυφα τη μακροζωία της κατασκευής, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι μετά την απλή συναρμολόγηση και τοποθέτηση της πέργκολας, δεν απαιτείται ιδιαίτερη συντήρηση.

Σε επίπεδο αισθητικής προσφέρεται μία πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής που καλύπτει ευρεία γκάμα αναγκών και απαιτήσεων.

Επιπρόσθετα στις περιπτώσεις που επιθυμείται η πιο κλασική αισθητική της ξύλινης πέργκολας, δίνεται η επιλογή χρήσης χρωμάτων απόχρωσης ξύλου που προσ­δίδουν τον κλασικό γήινο χαρακτήρα της παραδοσιακής πέργκολας, με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει όμως ένα σύγχρονο υλικό όπως το αλουμίνιο.

Η πέργκολα, για αισθητικούς αλλά και χρηστικούς λό­γους, μπορεί να δεχθεί πολυκαρμπονικά φύλλα ή πανί, προσφέροντας σκίαση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες και από τη βροχή. Παράλληλα μ’ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται διαφορετική όψη, με πιο μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα.

Εν κατακλείδι, η πρόταση της ALFA αποτελεί την πλέ­ον κατάλληλη αρχιτεκτονική λύση για τον περιβάλλοντα χώρο σύγχρονων αλλά και παραδοσιακών κατασκευών που προσφέρει εύκολη συναρμολόγηση και τοποθέτη­ση στον επαγγελματία και υψηλή αισθητική και μακρο­χρόνια αντοχή στον ιδιώτη.

Λεπτομέρεια στήριξης πολυκαρμπονικού

Διαθέσιμα προφίλ

Η ALFA φροντίζει να παρέχει στους συνεργάτες της ευέλικτες λύσεις, με πληθώρα επιλογών, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου τους αλλά και ταυτόχρονη ικα­νοποίηση πληθώρας απαιτήσεων.

Υπό αυτό το πρίσμα διαθέτει μία σειρά προφίλ για τις πέργκολες που καλύπτουν επιπρόσθετες ανάγκες και προσφέρουν νέες κατασκευαστικές δυνατότητες στον επαγγελματία.

Σε επίπεδο προφίλ διατίθενται κολώνες διαστάσεων 120×120 χιλ. και 100×100 χιλ., οριζόντια τραβέρσα σε διάσταση 120×63 χιλ. καθώς και κάθετες τραβέρσες στις διαστάσεις 100×63 χιλ. και 80×63 χιλ. Επίσης διατίθεται και το σύστημα στήριξης πολυκαρμπονικού.

Φυσικά η ALFA, μία εταιρεία δυναμική, καινοτόμα και με έντονες ανησυχίες σε επίπεδο τεχνολογικών και αρχι­τεκτονικών εξελίξεων, δεν θα μπορούσε να μην εισχω­ρήσει και στις βιοκλιματικές πέργκολες, αναπτύσσοντας άριστου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής μοντέλα που παρουσιάζονται στις επόμενες σελίδες.

Βιοκλιματική πέργκολα ALFA με κινητές περσίδες

Δυνατότητα ρύθμισης των περσίδων σκίασης από 0o έως 135o

Η εταιρεία ALFA παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα προϊόντα δόμησης και φροντίζει να εμπλουτίζει ανα­λόγως τη γκάμα της. Οι βιοκλιματικές πέργκολες είναι μία σύγχρονη τάση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και φυσικά η δυναμική διέλαση δεν θα μπορού­σε να μην κυκλοφορήσει τη δική της λύση.

Η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου της ALFA είναι ένα σύγχρονο, ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν σε αρ­μόνια με τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές τάσεις. Έχει δυ­νατότητα ρύθμισης των περσίδων σκίασης από 0o έως 135ο, για την παροχή βέλτιστης σκίασης ανάλογα με τις συνθήκες.

Διατίθεται σε τυποποιημένες αλλά και επιθυμητές διαστάσεις, βάσει των αναγκών του εκάστοτε έργου. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης αυτοματι­σμού για την κίνηση, προσφέροντας αθόρυβη περιστρο­φή των περσίδων.

Δυνατότητα ρύθμισης των περσίδων σκίασης από 0o έως 135o

Πέρα από την προστασία από την ηλιακή ακτινοβο­λία, η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου της ALFA δι­αθέτει πρωτοποριακό σύστημα απορροής υδάτων, το οποίο προσφέρει πλήρη στεγάνωση έναντι της βροχής.

Η βιοκλιματική πέργκολα της ALFA έρχεται να πλαι­σιώσει τη γκάμα της εταιρείας στα συστήματα εξωτερι­κής σκίασης, προσφέροντας περαιτέρω επιλογές στον επαγγελματία συνεργάτη αλλά και τον τελικό χρήστη.

Βιοκλιματική πέργκολα ALFA με σταθερές περσίδες

Η σταθερή πέργκολα αλουμινίου της ALFA είναι μία οικονομική πρόταση που συνδυάζει μοναδική αισθητι­κή, αντοχή στον χρόνο και λειτουργικότητα. Είναι εύκο­λη στη συναρμολόγηση, με δυνατότητα τοποθέτησης των περσίδων και προς τις 2 κατευθύνσεις.

www.alfa-press.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.